Life

Ce a spus Theo Rose despre Smiley, după ce anul trecut au jurizat împreună la Vocea României: “Cred că îi e dor de mine”

Theo Rose, mesaj la adresa lui Smiley, după ce au jurizat împreună la Vocea României anul trecut. Ce a spus despre artist.
26.07.2023 | 00:38
Ce a spus Theo Rose despre Smiley dupa ce anul trecut au jurizat impreuna la Vocea Romaniei Cred ca ii e dor de mine
Theo Rose și Smiley au făcut echpă în sezonul trecut Vocea României. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Theo Rose a postat un mesaj despre Smiley, după ce au jurizat împreună la Vocea României sezonul trecut. Anul acesta, vedeta va împărți scaunul antrenorului cu Horia Brenciu.

Theo Rose, mesaj despre Smilley, alături de care a împărțit scaunul antrenorului la Vocea României anul trecut

Actrița din serialul “Clanul” se bucură de o perioadă foarte frumoasă din viața ei. De anul trecut, vedeta formează un cuplu cu Anghel Damian, iar cei doi au devenit părinți pentru prima dată în luna iunie.

ADVERTISEMENT

Recent, Theo Rose și-a reluat munca șo a revenit pe platourile de filmare de la Pro TV, acolo unde este antrenor la Vocea României. În sezonul trecut, artista a ocupat scaunul juratului împreună cu Smiley.

De data aceasta, artista va alege cele mai bune voci și le va antrena alături de Horia Brenciu, care s-a întors la emisiune în noul sezon. Cei doi au mai colaborat și pare că se înțeleg foarte bine, după cum se poate vedea în imaginile de pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT

Pe pagina sa de Instagram, cântăreața apare alături de Horia Brenciu, în timp ce au o conversație, iar Smiley îi privește cu nostalgie pe colegii lui de la masa juriului.

“Cred că îi e dor de mine…”, a spus Theo Rose în dreptul imaginii cu pricina, pe care a distribuit-o pe Instastory. Artista a vrut să sugereze că lui Smiley îi va fi dor de ea, din moment ce nu mai împart scaunul.

ADVERTISEMENT
Theo Rose
Theo Rose, Smiley și Horia Brenciu la Vocea omâniei. Sursa foto: Instagram

Ce a aflat Theo Rose despre Horia Brenciu

Zilele trecute, Theo Rose a postat câteva imagini și clipuri video din platoul Vocea României. Vedeta a fost surprinsă atunci când a aflat un detaliu mai puțin cunoscut despre Horia Brenciu.

Mai exact, artista a aflat că Horia Brenciu mai are un prenume, Augustus, iar cei doi au avut o discuție amuzantă pe seama acestui subiect. “Horia… Mai ai și alt nume de sfânt?”, l-a întrebat actrița din “Clanul”.

ADVERTISEMENT

Cântărețul i-a răspuns, dar a ținut să explice și ce a însemnat acest nume în istorie. “Augustus. E numele unui împărat roman. Cel care a făcut trecerea de la perioada dinainte de Hristos la cea după Hristos. Augustus l-a exilat pe Ovidiu”, a spus acesta.

“Vezi că nu te vor recunoaște de acolo de sus. Când îi dai lista lui Dumnezeu, ce zici? Că ești Augustus?”, a mai întrebat Theo Rose. Și de data aceasta, Horia Brenciu i-a oferit un răspuns scurt. “Da, eu sunt Augustus”, a spus el.

ADVERTISEMENT