Life

Ce a pățit un bărbat care și-a lăsat mașina în parcarea aeroportului: “A fost complet inacceptabil”

Întâmplare neplăcută pentru un bărbat care și-a lăsat mașina în parcarea aeroportului. Ce a pățit cât timp a fost în vacanță?
20.06.2023 | 17:43
Ce a patit un barbat care sia lasat masina in parcarea aeroportului A fost complet inacceptabil
Bărbatul a făcut plângre în urma celor produse. Sursa foto: The Sun/ Marc Giddings/colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un bărbat a avut parte de un moment neplăcut cu mașina sa, după ce a lăsat-o în parcarea aeroportului, că să plece în Grecia, în vacanță. La întoarcere, mare i-a fost mirarea față de modul cum și-a găsit autovehiculul. Furios din cale afară, a luat legătura cu personalul instituției.

Și-a lăsat mașina în parcarea aeroportului și a avut parte de o ”surpriză” la întoarcere

Trucker Rob Butler, originar din Țara Galilor și de profesie șofer de camion, s-a confruntat cu un episod la care nu se aștepta, după ce și-a pus încrederea în reprezentanții Aeroportului din Bristol, crezând că-i vor ține în siguranță BMW-ul de 50.000 de lire sterline.

ADVERTISEMENT

Neștiind ce-l așteaptă, conducătorul auto și-a lăsat și cheile de la mașină, personalului. Când a sosit din vacanță și a putut să-și ridice autovehiculul, a rămas fără cuvinte de ceea ce a văzut pe camera de bord. Concret, a descoperit că este avariată, după ce a fost luată de un muncitor al aeroportului și ”plimbată” în jurul locației cu o viteză extrem de mare.

În condițiile în care limita prevăzută de lege, în zona cu pricina, este de doar 15 km/h, angajatul a făcut toate manevrele ca într-o cursă de mașini, cu 45 de km/h.  ”Am crezut că făceam ceea ce trebuie, punându-l în parcarea Silver Zone, din Aeroportul Bristol.  Cât de mult am greșit…”, și-a împărtășit individul experiența în mediul online, potrivit The Sun.

ADVERTISEMENT

Trucker Rob Butler a observat că cel care i-a luat bolidul a folosit greșit și frâna de mână. Acum regretă că nu și-a luat cu el cheia de contact, deși a întrebat inițial la aeroport dacă are posibilitatea. Însă, i s-a spus că nu este nevoie, fiindcă va avea parte de o grijă ca la carte.

”L-am întrebat pe însoțitor dacă îmi pot păstra cheile pentru că nu voiam să conducă nimeni, dar el a spus că nu este nevoie. Am predat cheile fără tragere de inimă și m-a asigurat că vor avea grijă de ceea ce este mândria și bucuria mea”, a mai relatat bărbatul.

ADVERTISEMENT

Ce avarii a suferit bolidul bărbatului

Șoferul a văzut că acum autovehiculul are zgârieturi și afectate roțile din spate. Este nevoit să scoată o mulțime de bani din buzunar pentru a suporta toate costurile reparațiilor. Nervos, Rob a decis să ia legătura cu cei de la conducerea aeroportului și a făcut o plângere.

Cum au reacționat reprezentanții aeroportului

David Lees, directorul executiv al Aeroportului Bristol, a luat la cunoștință solicitarea clientului și a promis că va demara o anchetă. De asemenea, a intervenit și purtătoarea de cuvânt a instituției, care a prezentat scuze șoferului pentru cele produse.

ADVERTISEMENT

”Nivelul de servicii primit cu această ocazie a fost complet inacceptabil. Am luat cunoștință de plângerea clientului, am investigat amănunțit cu furnizorul terț și au fost luate măsurile de remediere necesare”, este răspunsul primit de Trucker Rob Butler.

ADVERTISEMENT
Adriana a spus secretul intim ținut pe durata căsătoriei cu vedeta internațională: „N-am...
Adriana a spus secretul intim ținut pe durata căsătoriei cu vedeta internațională: „N-am vrut să-l supăr”
De unde poate obține România un munte de bani în loc să crească...
De unde poate obține România un munte de bani în loc să crească taxe și impozite. Expert: „Ne-am permite tot ce avem nevoie”
BREAKING NEWS! Simona Halep nu va participa la Jocurile Olimpice de la Paris!...
BREAKING NEWS! Simona Halep nu va participa la Jocurile Olimpice de la Paris! Ghinioanele nu se mai termină pentru tenismenă
Trucul prin care Roxana cumpără bilete de avion mai ieftine:
Trucul prin care Roxana cumpără bilete de avion mai ieftine: "Evit, pentru că sunt mult mai scumpe"
Mă răsfaţă! Iubita cu 24 de ani mai tânără a lui Arpad Paszkany,...
Mă răsfaţă! Iubita cu 24 de ani mai tânără a lui Arpad Paszkany, viaţă de lux! Destinaţia de vis în care îşi va petrece vara
Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pentru Bianca Drăgușanu:
Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pentru Bianca Drăgușanu: "Nu te mai posta cu abundență, lux. Ține-le pentru tine". Ce a dezvăluit Teo Trandafir despre Gabi Bădălău
PENSIONARII avantajați în SEPTEMBRIE. Cum se aplică MAJORĂRILE
PENSIONARII avantajați în SEPTEMBRIE. Cum se aplică MAJORĂRILE
Cine este tinerica pentru Bebe Cotimanis și-a părăsit soția
Cine este tinerica pentru Bebe Cotimanis și-a părăsit soția
Un nou sistem de siguranță pentru mașini. Va deveni obligatoriu în iulie
Un nou sistem de siguranță pentru mașini. Va deveni obligatoriu în iulie
Fosta soție a lui Bordea, mesaj halucinant pe Internet, la un an de...
Fosta soție a lui Bordea, mesaj halucinant pe Internet, la un an de la divorț: „Câteodată îți vine să mori”
Cauza morții Raisei, fetiţa de doi ani găsită fără viață pe câmp, a...
Cauza morții Raisei, fetiţa de doi ani găsită fără viață pe câmp, a fost stabilită. Detalii cu puternic impact emoțional
Cine a fost românca pe care Michael Jackson și-a dorit să o viziteze...
Cine a fost românca pe care Michael Jackson și-a dorit să o viziteze atunci când a venit în România. Înainte de concert, superstarul a mers să o vadă la azil