Life

Ce a păţit un bucureştean care a vrut să urce în tramvai. Totul s-a întâmplat la stația Șos. Fabrica de Glucoză

Șoc pentru un bucureștean, atunci când a vrut să se urce în tramvai. Ce a pățit acesta la stația Șos. Fabrica de Glucoză.
16.03.2023 | 16:13
Ce a patit un bucurestean care a vrut sa urce in tramvai Totul sa intamplat la statia Sos Fabrica de Glucoza
Ce a păţit un bucureştean care a vrut să urce în tramvai. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Un bucureștean care a vrut să urce în tramvai a avut parte de o situație neplăcută. Întâmplarea a avut loc la stația Șos. Fabrica de Glucoză, seara. Bărbatul a fost șocat de comportamentul vatmanului.

Întâmplarea prin care a trecut un bucureștean când a vrut să urce în tramvai

Multe persoane preferă să utilizeze mijloacele de transport în comun, inclusiv în București, unde există mai multe variante, de la autobuz, troleibuz și tramvai până la metrou. Nu de puține ori, oamenii aleg transportul în comun în loc să utilizeze mașina proprie.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, deși mijloacele de transport în comun reprezintă o idee bună, călătorii se pot lovi și de surprize neplăcute. Printr-o astfel de situație a trecut un bucureștean după ce a vrut să se urce în tramvai.

Întâmplarea a avut loc seara, după ora 21.00, la stația Șos. Fabrica de Glucoză. Bărbatul mai era alături de câțiva prieteni, nu a reușit să urce în primele două tramvaie, ci la al treilea. Nu a văzut în ce direcție merge STB-ul, însă a urcat și i-a cerut detalii vatmanului.

ADVERTISEMENT

Astfel, bărbatul l-a rugat pe vatman să îl ducă trei stații. Atunci când a vrut să afle în ce stație se retrage tramvaiul, vatmanul a avut o reacție neașteptată. I-a răspuns călătorului pe un ton dezagreabil, refuzând să-i ofere informațiile dorite.

Bucureșteanul a relatat întâmplarea pe rețelele de socializare. Acesta a vrut să atragă atenția asupra comportamentului pe care îl au unii angajați STB.

ADVERTISEMENT

“În seara asta la ora 21:05 în stația Fabrica de Glucoza/ Sos. Petricani au venit trei tramvaie unul după altul. Primele două nu am reușit să văd ce sunt, iar al 3-lea a trebuit să îl rugăm frumos să ne ducă 3 stații și când l-am întrebat – Unde se retrage ? – mi-a răspuns că – Se retrage unde vrea el , ne-a luat 3 stații să ne dăm jos.

Era vagonul 128 și colegii de la STB se supără când scriem ce scriem despre astfel de exemple. Păi cu asemenea ‘uscături’ NICI ODATA NU O SĂ SCĂPAȚI DE PROBLEMELE ACTUALE, INDIFERENT CE DIRECTOR VA VENI SAU VA FI PUS. SCĂPAȚI DE ASTFEL DE COLEGI ȘI ATUNCI POATE CĂLATORII VĂ VOR RESPECTA , PÂNĂ ATUNCI…”, a povestit bărbatul pe Facebook, notează redacția.ro.

ADVERTISEMENT

Ce au comentat internauții

Întâmplarea prin care a trecut bucureșteanul a atras comentariile mai multor internauți. Unii au recunoscut că mulți angajați STB au un comportament nepotrivit față de călători și că ar trebui făcute schimbări în acest sens.

“Data viitoare găsește o piatră și joacă-te puțin cu nervii vatmanului!”, “Șoferii ăștia sunt altă specie. Cred că îi învață să fie așa nesimțiți. Majoritatea ar trebui dați afară”, au scris unii utilizatori, care au fost de acord cu cele spuse de călător.

Pe de altă parte, unii au considerat că intenția bucureșteanului a fost să le facă rău angajaților. În plus, unii l-au atenționat că vatmanul nu mai poate lua călători daca tramvaiul se retrage, așa că trebuie să fie mulțumit că a acceptat să-l ia.

“Rău că v-a luat, sunteți rău intenționați, doar să faceți rău, rău la greu. Înțeleg că nu ai fost singur, ai mai fost cu câțiva colegi, nu v-a interesat ce scrie pe firma vagonului. Obligatoriu scrie unde se retrage”, a scris cineva în secțiunea de comentarii.

“Dacă se retrage nu are voie sa ia călători, așa că spune mulțumesc că te-a luat trei stați! Dacă îi faci reclamație va fi tras la răspundere de ce te-a luat”, a fost un alt comentariu la postare.

ADVERTISEMENT
Tags:
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am...
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am mâncat? Răducioiu și-a vomitat mațele”
Trucul simplu pentru potolirea foamei. Obiceiurile cu care poți jongla
Trucul simplu pentru potolirea foamei. Obiceiurile cu care poți jongla
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Crima din Sibiu. Ucigaşul Florentinei se droga şi auzea voci care
Crima din Sibiu. Ucigaşul Florentinei se droga şi auzea voci care "îi spuneau ce să-i facă". Fusese internat la psihiatrie, dar în zadar
Ce pensie poate avea, de fapt, Irinel Columbeanu, şi ce face cu banii...
Ce pensie poate avea, de fapt, Irinel Columbeanu, şi ce face cu banii fostul milionar în euro
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
PREȘEDINTELE implicat într-un ACCIDENT AVIATIC! Controverse privind anunțul MORȚII SALE?
PREȘEDINTELE implicat într-un ACCIDENT AVIATIC! Controverse privind anunțul MORȚII SALE?
O nouă tentativă de blat, marca Pro TV!? Cine ar fi, de fapt,...
O nouă tentativă de blat, marca Pro TV!? Cine ar fi, de fapt, câștigătorul de la Românii au talent 2024: ”Tu ai cele mai mari șanse”
Cristina Cioran și-a pierdut toate economiile. Ce i-a făcut Alex Dobrescu
Cristina Cioran și-a pierdut toate economiile. Ce i-a făcut Alex Dobrescu
Monica Tatoiu, dezamăgită de băiatul ei. Victoraș a supărat-o foarte tare. ”Este cinic,...
Monica Tatoiu, dezamăgită de băiatul ei. Victoraș a supărat-o foarte tare. ”Este cinic, am o mare problemă cu el. Înseamnă că în viața mea am făcut niște prostii și plătesc”
Zelenski spune că aliații Kievului „se tem” de o înfrângere a Rusiei și...
Zelenski spune că aliații Kievului „se tem” de o înfrângere a Rusiei și ar vrea ca Ucraina „să câștige în așa fel încât Rusia să nu piardă”
Cum a ajuns Regina Elisabeta a II-a la 96 de ani. Sandwich-ul simplu,...
Cum a ajuns Regina Elisabeta a II-a la 96 de ani. Sandwich-ul simplu, dar sănătos, pe care îl mânca mereu monarhul Marii Britanii