Life

Ce a pățit un cunoscut actor român. Fiica lui are o boală rară și a fost operată în America

Actorul al cărei fiică a fost depistată cu o boală rară și a avut nevoie de o operație în America. Cum se simte tânăra în prezent?
07.07.2023 | 07:38
Ce a patit un cunoscut actor roman Fiica lui are o boala rara si a fost operata in America
Despre ce actor este vorba. Sursa foto: pixabay
ADVERTISEMENT

Moment de cumpănă pentru un cunoscut actor din România. Fiica lui are o boală rară și a trebuit operată în America. Tânăra este o adolescentă de 16 ani, iar inițial doctorii nu-i dădeau nicio șansă de a putea supraviețui. Cum se simte acum?

Cine este actorul al cărei fiică a fost depistată cu o malformație rară și a fost operată în SUA

Îndrăgitul actor din serialul ”Clanul”, Alex Conovaru, a vorbit de curând despre afecțiunea complicată cu care se confruntă fiica sa, Sonia, și care este starea actuală a acesteia, fiind operată de doctori americani. Concret, tânăra s-a născut cu artera pulmonară și inima pe dreapta.

ADVERTISEMENT
Alex Conovaru
Actorul Alex Conovaru. Sursa foto: facebook

 

Sonia și-a petrecut copilăria prin spitale și chiar a făcut stop-cardiac de 4, 5 ori. La nivel mondial se cunosc puțin peste 40 de cazuri de o asemenea malformație, ca cea a tinerei. Și tot puțini sunt și cei care reușesc să depășească bine intervenția.

Medicii din SUA, uimiți de salvarea fiicei lui Alex Conovaru

Fiica lui Alex Conovaru se numără printre bolnavii care au depășit cu bine totul. De altfel, locuiește peste Ocean cu mama sa. Aceasta din urmă urmează acolo un program de doctorat, iar Sonia învață la liceu. Actorul a rememorat clipele când se simțea epuizat de problema adolescentei.

ADVERTISEMENT

De altfel, a dezvăluit cum inclusiv medicii care au operat-o pe Sonia au rămas uimiți de faptul că au reușit să o salveze. În Boston a avut loc toată procedura dificilă, iar Alex Conovaru abia așteaptă să aibă parte de concediu și să zboare peste Ocean ca să o revadă pe Sonia.

”(…)Meseria m-a ajutat să trec peste, făceam și o emisiune la TV, un live atunci în perioada aceea și nu știam când se termina matinalul acela dacă Sonia mai e în viață sau nu. Țin minte că la un moment dat când situația era destul de gravă și părea fără ieșire, fiind vară, stagiunea la Teatrul de Comedie era închisă, m-am dus în teatru și am stat acolo vreo 2 ore în sală, pentru că mă liniștea. Eram acasă cumva, deci meseria m-a ajutat foarte mult.

ADVERTISEMENT

Iar acum Sonia este bine, este împreună cu mama ei în America, unde mama ei face un doctorat, iar ea a început liceul acolo, a făcut și clasa a VIII-a. Pentru ea e foarte bine, pentru că acolo la Boston a fost salvată, acolo a făcut operația aceea foarte rară, care și pentru americani a fost ceva uau. Mi-e foarte dor de ea, bine, vorbim pe FaceTime (…)”, a spus Alex Conovaru pentru playtech.ro

Alex Conovaru, tatăl a trei copii

Pe lângă Sonia, Alex Conovaru mai are alți doi copii, dintr-o altă căsnicie. Dintre toți, Ingrid este mezina. Are doar 3 ani, iar actorul a mai precizat pentru sursa citată că greu îi poate refuza ceva. Îi îndeplinește toate dorințele, iar când încearcă să se impună, cea mică îl privește în așa fel încât îl face să râdă.

ADVERTISEMENT

”Am și o fetiță de 3 ani care mă termină. Copilul avut la o altă vârstă față de când l-ai avut pe primul, este o experiență incredibilă (….) Eu sunt cârpă cu ea, sunt cârpa cârpelor și când o cert să nu se urce cu piciorușele pe masă, mă pufnește râsul că se uită la mine cumva. Sunt înnebunit după fetele mele și după băiatul meu (…)”, a mai spus Alex Conovaru.

ADVERTISEMENT