Life

Johnny Depp, gest emoționant pentru un copil grav bolnav. Ce vis i-a îndeplinit

Johnny Depp a făcut gest emoționant, în prag de sărbători, pentru un copil grav bolnav. Actorul i-a îndeplinit un vis la care cel mic spera de mult timp.
17.12.2022 | 00:15
Johnny Depp gest emotionant pentru un copil grav bolnav Ce vis ia indeplinit
Cum a ajutat Johnny Depp un copil bolnav de sărbători. Sursa foto: People
ADVERTISEMENT

Johnny Depp i-a făcut o surpriză emoționantă, în apropiere de Crăciun, unui copil de 11 ani, grav bolnav de inimă. Actorul l-a ajutat să-și îndeplinească un vis.

Johnny Depp, surpriză uriașă de sărbători pentru un copil grav bolnav. Ce vis i-a îndeplinit

Johnny Depp (59 ani) s-a deghizat în personajul care l-a consacrat în lumea întreagă, Jack Sparrow, pentru o cauză nobilă. Îmbrăcat în hainele din ”Pirații din Caraibe”, starul de la Hollywood i-a transmis un mesaj de încurajare lui Kory, un puști de 11 ani, căruia medicii nu i-au mai găsit tratament pentru inimă, transmite movieweb.

ADVERTISEMENT

Kory a fost trimis de doctori acasă, pentru îngrijire paliativă, iar în pofida afecțiunii sale, nu vrea să se dea bătut și nici nu a renunțat la visul de a avea 100.000 de urmăritori, pe youtube, platformă pe care are deschis un cont.

Johnny Depp i-a promis copilului că îl va ajuta să-și îndeplinească dorința de a avea cât mai mulți abonați la canalul său.

ADVERTISEMENT

”Căpitane Kori… Înțeleg că ești destul de bun pe YouTube. Voi fi bucuros să îți urmăresc canalul de YouTube și le voi spune tuturor prietenilor mei să facă la fel.

Îți doresc mult noroc, sunt fanul tău numărul unu, căpitane Kori, tot respectul și iubirea mea”, i-a spus ”Jack Sparrow” lui Kory, într-un mesaj video.

ADVERTISEMENT

Mesajul faimosului actor de la Hollywood a apărut ulterior și pe contul tânărului, care s-a mirat când a văzut că a adunat nu 100.000 de fani, ci mai mulți de 180.000.

Mama lui Kory, Pixi, a mărturisit că fiul ei a vrut 100.000 de următori pentru a primi premiul din partea youtube, ”Silver Play Button”. Totodată, Pixi, a detaliat că mesajul lui Johnny Depp a fost posibil cu sprijinul organizației ”Make a Wish”

ADVERTISEMENT

Mama lui Kory i-a mulțumit faimosului Johnny Depp și s-a bucurat că și-a văzut, astfel, fiul mai fericit.

Johnny Depp vine în România

Johnny Depp va veni în România, în 2023. Actorul, care este pasionat și de muzică, va cânta pe data de 8 iunie, anul viitor, la Romexpo, alături de trupa sa Hollywood Vampires.

Concertul pe care îl va susține starul internațional va veni după o perioadă agitată pentru el. Anul acesta a divorțat, cu câștig de cauză, de fosta lui soție, Amber Heard. A rămas în istorie replica sa din timpul procesului: ”Muzica și cântatul sunt singurele activități care nu l-au dezamăgit vreodată, reușind să îl relaxeze cu adevărat”.

ADVERTISEMENT