News

Ce a pățit un șofer român după ce și-a parcat Dacia Spring lângă un Porsche: “Nu a mai funcționat deloc, nici la mine, nici la el”

Un conducător auto a fost uluit să constate că după ce şi-a parcat autoturismul Dacia Spring lângă un Porsche nu a mai putut să-l închidă din telecomandă.
07.05.2023 | 17:10
Ce a patit un sofer roman dupa ce sia parcat Dacia Spring langa un Porsche Nu a mai functionat deloc nici la mine nici la el
În general, oamenii s-au amuzat pe seama întâmplării care a alăturat Porsche şi Dacia Spring
ADVERTISEMENT

Un posesor de Dacia Spring a povestit o păţanie mai puţin obişnuită, acesta neputând să-şi încuie maşina din telecomandă, după ce a parcat lângă un Porsche. Culmea e că în acelaşi timp şi proprietarul limuzinei de lux a avut probleme similare.

Telecomenzile s-au blocat din cauza bruiajului

Povestea şoferului, împărtăşită pe un grup de Facebook, se vrea şi un avertisment pentru alţi şoferi, care ar trebui să fie foarte atenţi după ce îşi parchează maşinile şi pleacă să îşi rezolve treburile.

ADVERTISEMENT

“O lucru ciudat ce l-am patit: La un moment dat era parcat langa mine un Porsche de genu asta, respectiv cand am vrut sa inchid masina din cheie (iar tipul cu Porsche a inchis masina relativ in acelasi timp), nu a mai functionat deloc.

Nici la mine nici la el, ambele chei nu mai raspundeau la comenzi. Cumva s-au intercalat acele unde. Doar dupa ce unul din noi s-a indepartat, si-au revenit”, a scris şoferul de Dacia Spring.

ADVERTISEMENT

Postaerea a stârnit zeci de comentarii, unele la obiect, altele menite să facă haz de necaz, precum cea a unui internaut care a scris: “Ai prins lotul de spring cu apucaturi de Porsche. Eu il am pe ala cu apucaturi de Dacia 1300”.

Pe de altă parte, un alt membru al grupului de Facebook Dacia Spring a explicat că este ceva normal ca unde să interfereze când telecomenzile sunt acţionate în acelaşi timp, ba chiar este o metodă prin care hoții îi păcălesc pe șoferii neatenți.

ADVERTISEMENT

“Hoţii ţin apăsat continuu butonul de la o telecomanda auto, omul nu este atent și apăsă butonul din mers după ce a parcat, rămâne masina deschisă. Foarte multe telecomenzi interferează și nu mai acționează în situațiile astea”, a scris acesta.

De altfel, posesorii mai multor tipuri de maşini au semnalat că în anumite momente nu au reuşit să îşi încuie autoturismele din telecomandă, cel mai probabil din cauza bruiajelor din zona respectivă.

ADVERTISEMENT

“Mie mi s-a întâmplat asta de câteva ori în București. În anumite zone, telecomanda refuză să închidă ușile orice ai face. O dată am lăsat-o decuiată și m-am prins abia când m-am întors, dar nu, nu erau nici ciudați în parcare, nu a dispărut nimic din mașină. De-aia tind să cred că faza cu bruiajul este mai degrabă involuntară. Dar pe de altă parte, probabil este fezabil și un dispozitiv portabil care să facă asta, doar să știi frecvențele foarte bine”, a povestit acesta.

 

ADVERTISEMENT
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă...
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă simt ușurată. A fost o luptă atât de lungă”
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de...
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de două ori un drum european
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat...
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat lovitura şi care a ajutat-o să adune o avere fabuloasă
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
Creșterea PENSIILOR, în PERICOL! Se SCHIMBĂ toate CIFRELE
Creșterea PENSIILOR, în PERICOL! Se SCHIMBĂ toate CIFRELE
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este...
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din...
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din Măscurei, Vaslui, se gândește să divorțeze: „Ce să facă și el, singurel, dacă ea nu mai vine!?”
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută...
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută doar de programatori