Life

Ce a pățit Viviana Sposub în America. Încă era cu George Burcea la această întâmplare nefericită

Ce a pățit Viviana Sposub în America, pe vremea când locuia acolo cu George Burcea. A avut parte de o întâmplare nefericită.
18.07.2023 | 09:52
Ce a patit Viviana Sposub in America Inca era cu George Burcea la aceasta intamplare nefericita
Ce a pățit Viviana Sposub în America. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Ce a pățit Viviana Sposub în America. Încă era cu George Burcea atunci câbd a avut loc această întâmplare nefericită.

Ce a pățit Viviana Sposub în America

Viviana Sposub a petrecut o perioadă bună în America alături de iubitul ei de la acea vreme. Ea și George Burcea au stat peste Ocean câteva luni, timp în care fosta prezentatoare TV a avut o întâmplare nefericită.

ADVERTISEMENT

Vivianei Sposub i-a fost furat telefonul în timpul șederii în America. Despre acest lucru a vorbit amintindu-și de un eveniment mai fericit, anume ziua de naștere a unei prietene.

Fosta iubită a lui George Burcea spunea că a pierdut toate fotografiile pe care le avea împreună cu acea prietenă. Totul din cauză că și-a pierdut mobilul în Los Angeles.

ADVERTISEMENT

„Îmi pare rău, am pierdut fotografiile pe care le-am făcut împreună, după ce telefonul meu a fost furat în L.A. Acest scurt videoclip este singurul lucru care îmi amintește de timpul minunat petrecut în Costa Rica.

La mulți ani, suflet frumos! Ești minunată”, a fost mesajul postat de Viviana Sposub, pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Viviana Sposub și George Burcea s-au despărțit

Viviana Sposub și George Burcea s-au cunoscut la Ferma vedetelor și de acolo au rămas împreună. Dar iată că după trei ani relația lor de iubire s-a sfârșit.

Totul a început chiar după ce aceștia s-au întors în România din America. Viviana Sposub și-ar mai fi dorit să stea acolo și să își facă o carieră, dar George Burcea abia aștepta să revină și să petreacă timp cu fetele lui.

ADVERTISEMENT

Reveniți în țară, cei doi au luat-o pe căi separate. Viviana Sposub a rămas la București cu mama ei, în timp ce George Burcea a plecat în vacanță cu fiicele pe care le are cu Andreea Bălan.

El a plecat singur cu fetele sale mai întâi la Ferma Dacilor, apoi la rudele sale, în Botoșani, și după prin Moldova. Viviana a rămas în București, cu mama sa, decisă să-și acorde timp doar pentru ea”, a spus un apropiat pentru Cancan.

ADVERTISEMENT