Life

Ce se întâmplă cu Viviana Sposub după despărțirea de George Burcea. Din ce face bani

Ce se întâmplă cu Viviana Sposub după separarea de George Burcea? Din ce câștigă bani fosta asistentă de televiziune acum?
17.07.2023 | 15:30
Ce se intampla cu Viviana Sposub dupa despartirea de George Burcea Din ce face bani
Viviana Sposub și George Burcea au avut o relație de trei ani. Foto: Instagram/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Viviana Sposub s-a despărțit de George Burcea după trei ani frumoși pe care i-au petrecut împreună. Focoasa brunetă a făcut anunțul pe Instagramul personal, cerând în același timp discreție.

Ce se întâmplă cu Viviana Sposub după despărțirea de George Burcea. Datele nu mint!

Ce face acum Viviana, după separarea de actorul din Wednesday? Ei bine, fosta concurentă de la Ferma vedetelor și Bravo, ai stil Celebrities are cu ce să își ocupe timpul și, vorba aceea, știe cum să își refacă viața după eșecul relației cu Burcea.

ADVERTISEMENT

Spunem asta deoarece Viviana Sposub se focusează de acum pe proiectele sale în publicitate, de unde și face cei mai mulți bani, și pe casa în care s-a mutat de curând. Bruneta și-a pus planurile personale pe locul doi în ultima vreme, de dragul fostului partener, George Burcea.

Viviana Sposub l-a însoțit în cele mai frumoase și importante momente profesionale pe care George Burcea le-a bifat în ultimii ani, printre care apariția în serialul Wednesday, care a făcut furori pe Netflix.

ADVERTISEMENT

Viviana l-a însoțit pe George inclusiv în Statele Unite, însă ceva s-a petrecut între ei. Pe lângă faptul că el și-ar fi pierdut telefonul… La revenirea din Los Angeles în România, în loc să fie mai uniți, cei doi s-au despărțit.

Câți bani face Viviana Sposub din reclame

Potrivit informațiilor obținute de FANATIK, Viviana Sposub se va focusa de acum înainte de proiecte în publicitate. Bruneta are, de altfel, un business în acest domeniu. Fosta colegă a lui Bursucu de la Kanal D și-a deschis o firmă în anul 2021, Vavy Art Concept SRL, care are ca descriere drept „activități ale agențiilor de publicitate”.

ADVERTISEMENT

Viviana Sposub rulează o cifră de afaceri în industria reclanelor de 128.772 de lei, în creștere cu 30% în 2022, față de anul deschiderii firmei. Potrivit datelor descoperite de FANATIK, Viviana Sposub a avut, în 2022, un profit net de 88.377 de lei. Nu e o sumă strălucitoare pentru o divă ca ea! Asistenta tv ar fi câștigat, așadar, doar din publicitate, undeva la 7.300 de lei pe lună.

Cum stă, însă, fostul ei iubit la capitolul afaceri? George Burcea s-a dovedit a fi ceva mai descurcăreț și a făcut ceva bănuți, nu exagerat de mulți, din creații video și cinematografice.

ADVERTISEMENT
viviana sposub george burcea
Viviana Sposub, alături de George Burcea pe durata promovării serialului Wednesday

George Burcea stă mai bine la capitolul afaceri

Fostul soț al Andreei Bălan deține „Goldstone Films SRL”. E vorba de o companie de producție cinematografică, video și de programe de televiziune. Business-ul i-a adus, în anul 2021, un profit net de 220.288 de lei. Mai precis, din această firmă, George Burcea a încasat lunar suma exactă de 18.357 de lei.

Actorul a raportat în anul 2021, cu acest SRL în domeniul cinematografiei, o cifră de afaceri de 428.703 lei. 2021 a fost, de altfel, cel mai bun an antreprenorial pentru George Burcea de când și-a lansat firma. În 2018, când și-a deschis compania, a avut un profit modest, de doar 23.544. În 2020, anul debutului pandemiei, avea 73.907 lei. 2019 a fost cel mai slab an pentru afaceristul George Burcea. Atunci a fost pe minus. A înregistrat o pierdere de 22.619 lei.

Rămâne de văzut în ce proiecte se vor mai implica de acum încolo Viviana Sposub și George Burcea și dacă vor alegere să facă într-un fel sau altul rentabilă din punct de vedere financiar despărțirea lor. N-ar fi exclus ca pe viitor să îi vedem în anumite reality-show-uri ori în niște proiecte despre care nici nu ne putem imagina acum.

ADVERTISEMENT