Life

Ce a postat Anamaria Prodan pe Instagram, înainte să se anunțe divorțul: „Îmi iubesc…”

Anamaria Prodan a postat un mesaj surprinzător pe Instagram înainte să anunțe divorțul.
17.06.2021 | 14:22
Ce a postat Anamaria Prodan pe Instagram inainte sa se anunte divortul Imi iubesc
ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan a postat o fotografie cu un mesaj surprinzător înainte să anunțe divorțul. Cu doar o săptămână în urmă, impresara sportivă le-a arătat urmăritorilor cât de fericită este alături de soțul ei.

Recent, Anamaria Pordan și Laurențiu Reghecampf și-au reînnoit jurămintele de nuntă. Cei doi păreau mai fericiți decât oricând, însă se pare că nu au reușit să salveze relația.

ADVERTISEMENT

Ce a postat Anamaria Prodan pe Instagram, înainte să se anunțe divorțul: „Îmi iubesc…”

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf  divorțează după 15 ani de căsnicie. Nu este prima dată când o astfel de informație apare în mediul online, însă divorțul pare să fie cât se poate de serios de data aceasta.

Recent, cei doi și-au reînnoit jurămintele de nuntă și nimeni nu ar fi crezut că ar avea de gând să încheie relația, mai ales că lucrurile păreau să meargă bine între ei.

ADVERTISEMENT

Cu câteva zile înainte să anunțe divorțul, celebra impresară a postat un mesaj pe contul de Instagram prin care și-a exprimat iubirea pentru prietenii ei.

„I love my friends” a fost mesajul care a însoțit o fotografie a impresarei alături de câteva prietene foarte bune.

ADVERTISEMENT
Anamaria Prodan, cu câteva zile înainte să fie anunțat divorțul
Anamaria Prodan, cu câteva zile înainte să fie anunțat divorțul. Sursa foto: Instagram

Cu doar o săptămână în urmă, Anamaria Prodan și soțul ei păreau mai fericiți ca niciodată, după cum s-a văzut pe rețelele sociale. Ipostazele în care s-a lăsat fotografiată alături de Laurențiu Reghecampf nu au dat de înțeles că cei doi se aflau la un pas de divorț.

De altfel, au trecut doar două săptămâni de când impresara și soțul ei și-au reînnoit jurămintele de nuntă, declarându-și iubire veșnică. Nimeni nu s-ar fi așteptat ca vestea divorțulii să reapară în spațiul public atât de repede.

ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf  s-au căsătorit în anul 2008 în Las Vegas, SUA. Băiatul lor, Laurențiu Jr., s-a născut la doar câteva luni distanță de la nuntă, în Germania.

Mai mult, Laurențiu ar fi dorit să pună capăt căsniciei cu celebra impresară sportivă, după cum a aflat FANATIK, în exclusivitate. Antrenorul s-a mutat din vila de la Snagov, acolo unde locuia alături de soția lui, într-un apartament din Capitală.

Anamaria Prodan și soțul ei, Laurențiu Reghecampf
Anamaria Prodan și soțul ei, Laurențiu Reghecampf, cu doar o săptămână în urmă. Sursa foto: Instagram/ Colaj: Fanatik

Ce spunea Anamaria Prodan acum două săptămâni

După ce și-au reînnoit jurămintele, Anamaria Prodan a postat un mesaj adresat soțului ei, iar cuvintele pe care i le-a transmis nu dau deloc de înțeles că lucrurile nu mergeau roz.

„15 ani de iubire fără margini, 15 ani de respect, 15 ani de fericire si împlinire mi-ai adus tu soțul meu de vis! Te iubesc fără limita! Cuvintele nu pot exprima dragostea ce ți-o port.

Iubirea necondiționată pe care o simt față de tine… nu are limita! Nu exista ceva mai frumos decât tine …ești iubirea vieții mele!

Nici viața nu este peste tine … ești mai frumos decat un răsărit de soare, ești mai frumos decat un vis frumos ….Îi mulțumesc lui Dumnezeu ca mi te-a adus in viața!”, a scris impresara pe Instagram.

ADVERTISEMENT