Simona Halep

Ce a postat Serena Williams pe Instagram cu o zi îninte de meciul cu Halep. Video

15.02.2021 | 17:28
Ce a postat Serena Williams pe Instagram cu o zi ininte de meciul cu Halep Video
ADVERTISEMENT

Meciul Simona Halep – Serena Williams este capul de afiș al sferturilor de finală de la AO. Până să-și încrucișeze rachetele, americanca a postat imagini cu fiica ei pe terenul de antrenament. La doar 3 ani Alexis furori în mediul online.

Alexis Olympia, fiica Serenei Williams este deja o prezență constantă pe terenurile de antrenament, fie alături de mama ei, fie alături de antrenorul acesteia Patrick Mouratoglou.

ADVERTISEMENT

În cea mai recentă postare, micuța Alexis exersează alături de antrenorul mamei ei loviturile de backhand și forehand. Clipul cu Alexis Olympia Williams a devenit rapid foarte popular pe internet.

Halep – Williams, meciul zile de marți la Australian Open

Dacă fiica Serenei Williams are timp să se relaxeze, fosta lideră a topului mondial pregătește înfruntarea zilei de la Australian Open, contra Simonei Halep.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams)

Va fi a 13-a întâlnire dintre cele două mari sportive în circuitul profesionist de tenis. Americanca are 9 victorii în fața Simonei.

”Nu va fi o mare presiune pe mine, am fost în această fază a turneului de mai multe ori decât îmi amintesc. Sunt pozitivă și asta e atitudinea pe care trebuie să o am. Sunt pregătită pentru acest meci”, a declarat Serena Williams înaintea confruntării cu Halep.

ADVERTISEMENT

Atacă recordul lui Margaret Court

În vârstă de 39 de ani, Serena Williams a triumfat de 23 de ori în turnee de Mare Șlem ceea ce o plasează pe locul al doilea în istoria tenisului mondial, la numărul de titluri de Grand Slam adjudecate, după Margaret Court.

Dacă va câștiga ediția din acest an a turneului de la Antipozi, Williams va egala atât recordul mondial de titluri de Mare Șlem deținut de australiancă (24), precum și numărul de victorii la AO (8).

ADVERTISEMENT

Serena Williams a câștigat ultima oară Australian Open în 2017, acela fiind de altfel, anul ultimului triumf într-un turneu de Grand Slam.

ADVERTISEMENT