Life

Ce a putut să găsească Shakira când a intrat în vila de milioane de dolari din Miami. Și-a luat copiii și a plecat imediat

Ce a îngrijorat-o pe Shakira în casa de lux din Miami, de 7 milioane de dolari. Nu a putut sta cu băieții. Decizia luată.
21.04.2023 | 17:46
Ce a putut sa gaseasca Shakira cand a intrat in vila de milioane de dolari din Miami Sia luat copiii si a plecat imediat
Ce a îngrijorat-o pe Shakira în casa de lux din Miami, de 7 milioane de dolari. Nu a putut sta cu băieții. Decizia luată. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Ce a putut să găsească cântăreața columbiană când a intrat în vila de milioane de dolari din Miami. Și-a luat copiii, Milan și Sasha, pe care îi are cu Gerard Pique și a plecat imediat. Ce vrea să facă acum celebra artistă.

Ce a îngrijorat-o pe Shakira în casa de lux din Miami, de 7 milioane de dolari. Nu a putut sta cu băieții. Decizia luată

Shakira a plecat definitiv din Barcelona pentru a o lua de la capăt în Statele Unite ale Americii, doar că imediat cum a ajuns pe teritoriul american a avut motive de îngrijorare. Casa de lux din Miami, în valoare de 7 milioane de dolari, nu poate fi locuită.

ADVERTISEMENT

Vila este invadată de termite, motiv pentru care artista nu a putut sta cu băieții în ea. Jurnaliștii de la Marca anunță că vedeta i-a luat pe cei doi copii și a plecat. Între timp, o companie de specialitate se ocupă de dezinsecție.

Așadar, cântăreața se vede nevoită să aștepte câteva zile până când situația se va rezolva. Mai mult decât atât, ia în calcul să achiziționeze o altă proprietate pentru care este dispusă să plătească 50 de milioane de dolari.

ADVERTISEMENT

Se pare că a fost deja surprinsă în compania unui agent imobiliar. Shakira a vizionat mai multe vile de lux din Miami, actuala proprietate urmând să fie scoasă la vânzare în curând pentru suma de circa 15 milioane de dolari.

Shakira, o viață nouă în Miami

Shakira își dorește o viață nouă după separarea de jucătorul de fotbal care i-a fost alături în ultimii 12 ani. Cântăreața vrea să stea departe de fostul partener de viață, Gerard Pique, precizând că vrea să-i fie respectat dreptul la intimitate.

ADVERTISEMENT

La scurt timp după ce a ajuns în Miami, vedeta a distribuit un mesaj pe rețelele de socializare prin care le transmite jurnaliștilor americani să nu-i urmărească pe cei doi băieți, Milan și Sasha, care au trecut prin multe în ultimul an.

„Acum că încep o nouă etapă în viaţa lor, rog cu tărie mass-media, în numele copiilor mei, să le respecte dreptul la intimitate. Vă implor să vă abţineţi să-i urmăriţi până la ieşirea sau intrarea în şcoală. 

ADVERTISEMENT

Doi minori de 8 şi 10 ani doresc să poată ieşi şi să meargă la şcoală simţindu-se în siguranţă şi având liniştea sufletească de a nu fi persecutaţi sau supuşi controlului constant al aparatelor de fotografiat.

Solicit acest lucru nu ca artist, ci ca mamă care doreşte să protejeze şi să aibă grijă de bunăstarea psihică şi emoţională a copiilor săi pentru ca aceştia să poată trăi o viaţă sănătoasă şi fericită, aşa cum merită fiecare copil”, a scris Shakira pe Internet.

ADVERTISEMENT
Tags: