News

Ce a spus femeia care a avut o aventură cu preotul din sat, la prima întâlnire cu soțul agresiv. Alexandra îl vrea din nou lângă ea pe bărbatul care a bătut-o

Femeia care a avut o aventură cu preotul din localitatea Scobâlțeni s-a prezentat în fața judecătorilor și a cerut revocarea ordinului de protecție împotriva soțului care a agresat-o.
05.09.2022 | 15:19
Ce a spus femeia care a avut o aventura cu preotul din sat la prima intalnire cu sotul agresiv Alexandra il vrea din nou langa ea pe barbatul care a batuto
Amanta preotului din Iași s-a împăcat cu soțul ei, Gheorghe / Colaj foto: Fanatik, Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Două săptămâni a durat supărarea femeii care a fost bătută de soțul ei, după ce a avut o aventură cu preotul din Scobâlțeni. Femeia s-a prezentat, recent, în fața judecătorilor și i-a anunțat că și-a iertat soțul agresiv.

Amanta preotului: ”M-am împăcat cu pârâtul”

”Precizez că m-am împăcat cu pârâtul la data de 1 august 2022”, a arătat Alexandra, femeia infidelă care a avut o aventură cu preotul din sat. Aceasta s-a prezentat de una singură la Judecătoria Iași pentru a-i ruga pe magistrați să anuleze ordinul de protecție și interdicția acestuia de a se apropia de ea și de copil, la o distanță mai mică de 200 de metri, după bătaia încasată de la acesta pe data de 17 iulie.

ADVERTISEMENT

Gheorghe Scrijan, soțul acuzat că și-a bătut soția și a încercat să-l șantajeze pe preotul-amant, s-a prezentat și el în fața instanței, asistat de avocat. Femeia nu a motivat în drept, iar soțul acesteia nu a depus întâmpinare.

Motivul pentru care ordinul de protecție rămâne în vigoare

Judecătorii ieșeni au respins cererea Alexandrei, motivând că nu ea trebuia să depună solicitarea de revocare a ordinului de protecție ci soțul acesteia.

ADVERTISEMENT

”Faţă de dispoziţiile anterior amintite, calitatea procesuală activă într-o cerere de revocare a ordinului de protecţie este persoana împotriva căruia s-a emis ordinul de protecţie şi nu victima violenţei în familie, cum este în cauza de faţă”, se arată în motivarea instanței.

Din această cauză, ordinul de protecție a rămas valabil, acesta fiind emis pe o durată de 6 luni. Măsurile luate de instanță sunt: ”evacuarea pârâtului din locuința comună, reintegrarea victimei și a minorei în locuința familiei, obligarea pârâtului la păstrarea unei distanțe minime de 200 de metri față de reclamanată, față de minoră precum și față de locuința comună, interzicerea oricărui contact, inclusiv telefonic, prin corespondență sau în orice mod, cu reclamanta”.

ADVERTISEMENT

Soțul Alexandrei a deschis și el, recent, un proces prin care cere revocarea ordinului de protecție, urmând ca soția acestuia să fie citată din nou, pentru a depune mărturie că s-a împăcat cu agresorul ei.

Procuror: ”Victima a fost amenințată cu moartea și lovită cu picioarele în cap”

Ordinul de protecție împotriva soțului înșelat a fost emis pe data de 22 iulie 2022, la cererea Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

ADVERTISEMENT

”În motivarea cererii, a arătat, în esență, că în data de 17.07.2022, în jurul orei 00:00, organele de poliție din cadrul Poliției oraș Podu Iloaiei, județul Iași, au fost sesizate prin SNUAU 112 de Scrijan-Nicai Alexandra-Diana (…), cu privire la faptul că în data de 17.07.2022, în jurul orei 00:00, numita Scrijan-Nicai Alexandra-Diana a fost ținută într-un autoturism împotriva voinței sale de către soțul său Scrijan-Nicai Gheorghe, a fost amenințată cu moartea și lovită de mai multe ori cu picioarele în zona capului și corpului.

Acest eveniment a survenit pe fondul unei stări de gelozie dintre cei doi soți. Totodată, a precizat că agresorul a fost condus la Institutul de Neuropsihiatrie Socola”, se arată în cererea procurorilor.

Soțul înșelat, trimis în judecată pentru șantaj și violență în familie

Gheorghe, soțul Alexandrei, a fost trimis în judecată, în stare de arest, pentru șantaj și violență în familie. El este acuzat că i-a cerut bani preotului din Scobâlțeni pentru a nu face publică aventura pe care acesta a avut-o cu partenera lui de viață.

”Alexandra este în mașină. E umflată toată de la bătaie… Părinte, hai să n-o lungim, știu tot. Dumneata m-ai cununat, tot dumneata mă divorțezi. Eu vreau 20.000 de euro”, i-a spus soțul înșelat, preotului.

În urmă cu câteva zile, Tribunalului Iași a respins contestația împotriva deciziei de instituire a măsurilor preventive și drept urmare va rămâne în spatele gratiilor cel puțin până în a doua jumătate a lunii septembrie.

ADVERTISEMENT
Tags: