Life

Ce a spus Gheorghe Turda despre înmormântarea Ilenei Sărăroiu: ”Restul sunt legende înfricoșătoare, de prin cimitire”

Gheorghe Turda, adevărul despre înmormântarea regretatei artiste Ileana Sărăroiu. Cântărețul de muzică populară a făcut lumină.
13.02.2023 | 16:06
Ce a spus Gheorghe Turda despre inmormantarea Ilenei Sararoiu Restul sunt legende infricosatoare de prin cimitire
Gheorghe Turda, adevărul despre înmormântarea regretatei artiste Ileana Sărăroiu. Cântărețul de muzică populară a făcut lumină. Sursa foto: Instagram / Wikipedia. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ce a spus interpretul în vârstă de 74 de ani despre înmormântarea solistei care a murit la 43 de ani. Vedeta a dezvăluit că sunt multe legende înfricoșătoare de prin cimitire legat de regretata cântăreață, însă realitatea este cu totul alta.

Gheorghe Turda, adevărul despre înmormântarea regretatei artiste Ileana Sărăroiu. Cântărețul de muzică populară a făcut lumină

Gheorghe Turda a fost apropiat de regretata Ileana Sărăroiu care a încetat din viață pe 12 mai 1979, în comuna Unirea, în prezent existând zvonuri că a fost îngropată de vie. Artistul de muzică populară susține că se spun foarte multe minciuni.

ADVERTISEMENT

Regretata solistă de muzică ușoară ar fi murit în urma unui accident vascular cerebral, trupul neînsuflețit fiind ținut la morga din Călărași timp de o săptămână pentru a se realiza autopsia și alte investigații. Cântărețul a explicat de ce a fost exhumată mai târziu.

„Nu este adevărat că Ileana Sărăroiu a fost îngropată de vie, că s-a trezit în coșciug, Doamne ferește! Sunt doar minciuni băbești. Se spune că a murit de anevrism, dar eu cred că suferise un infarct.

ADVERTISEMENT

I-au mutat groapa, în alt loc, pentru că fusese înmormântată, undeva, foarte aproape de o toaletă, la vreo 2-3 metri distanță, apoi au adus-o spre aleea principală, la intrarea în cimitirul Sfânta Vineri din București, de pe Calea Griviței.

A fost și va rămâne un nume. Restul sunt legende înfricoșătoare, de prin cimitire”, a spus Gheorghe Turda pentru impact.ro, artistul având o prietenie foarte frumoasă cu regretata Ilena Sărăroiu care a cântat la nunta sa cu Betty, de profesie balerină.

ADVERTISEMENT

Gheorghe Turda, amintiri și vise legate de Ileana Sărăroiu

Gheorghe Turda are foarte multe amintiri cu regretata Ileana Sărăroiu. Cei doi au participat împreună la numeroase petreceri organizate în perioada comunismului, interpretul având numai aprecieri pentru cântăreața care a murit la scurt timp după o nuntă.

Ultimul eveniment la care a participat a fost cununia religioasă dintre Liliana şi Gheorghe Ispas, ultima piesă interpretată fiind O bătrână într-o gară. Nu și-a mai putut continua programul după aproximativ 45 de minute.

ADVERTISEMENT

A rămas în gândurile și în sufletele oamenilor și acum. Gheorghe Turda a mai adăugat că a visat-o pe regretata Ileana Sărăroiu. Solista era în mașină, interpretul pe care aceasta îl numea Ghiță, urmând să o conducă către o nuntă.

ADVERTISEMENT