News

Ce a spus Raed Arafat despre şefa UPU Feteşti, moartă de COVID la 48 de ani

17.10.2020 | 16:57
Ce a spus Raed Arafat despre sefa UPU Fetesti moarta de COVID la 48 de ani
ADVERTISEMENT

Raed Arafat a spus câteva cuvinte despre şefa UPU Feteşti, moartă de COVID la 48 de ani. Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă a ținut să transmită condoleanţe familiei acesteia.

“Pandemia este o provocare pentru întreaga lume. Cei care se luptă cu virusul, încercând să salveze vieţile, fără îndoială îşi pun viaţa lor în pericol. 

ADVERTISEMENT

Pierderea colegei noastre care a muncit efectiv zi şi noapte la spitalul din Feteşti, destinat pacienţilor cu COVID 19, este una dureroasă şi irecuperabilă pentru întregul corp medical.

Ce a spus Raed Arafat despre şefa UPU Feteşti, moartă de COVID la 48 de ani

Ea a căzut victima bolii de care încerca să salveze pe alţii. Condoleanţe colegilor şi familiei!”, a scris şeful DSU, dr. Raed Arafat, pe pagina sa de Facebook.

ADVERTISEMENT

Vă readucem aminte că medicul Mioara Neagu, șefa UPU Fetești, a murit de COVID-19, fără comorbidități, la numai 48 de ani.

Aceasta se infectase cu virusul Sars CoV-2 în luna septembrie. Era îngrijită de medicii de la Colentina, acolo unde a fost adusă de urgență. Simptomele ei erau deja severe.

ADVERTISEMENT

Din păcate, doctorii de aici n-au mai putut face nimic ca să o salveze. Potrivit datelor furnizare de Ministerul Sanatatii, 12 medici romani au murit pana in prezent din cauza coronavirusului.

Fiica ei a fost cea care i-a anunţat sfârşitul printr-un mesaj tulburător postat pe Facebook. „Mămica mea mereu zâmbitoare, te rog să mă veghezi în fiecare moment al vieţii mele şi să ai grijă de mine de acolo, de sus aşa cum ai avut grijă şi când erai lângă mine.

ADVERTISEMENT

Promit că o să te fac mândră de mine. Voi asculta toate sfaturile tale şi voi fi puternică aşa cum şi tu ai fost şi ai luptat tot timpul că eu să fiu fericită”

 

 

ADVERTISEMENT