Life

Imaginea emoționantă postată de Theo Rose după ce a născut: ”Am uitat să vă arat asta”

Theo Rose a postat o imagine emoționantă cu copilul ei, la scurt timp după naștere. Ce le-a arătat fanilor, pe Instagram.
22.06.2023 | 21:55
Imaginea emotionanta postata de Theo Rose dupa ce a nascut Am uitat sa va arat asta
Ce imagine a publicat Theo Rose. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Theo Rose nu-și mai încape în piele de fericire de când a devenit mamă, acum câteva zile. Celebra solistă a postat o imagine emoționantă cu fiul ei nou-născut, Sasha Ioan, pe rețelele de socializare. Fanii au rămas fără cuvinte când au văzut.

Postarea emoționantă a lui Theo Rose cu fiu ei, Sasha Ioan

”Am uitat să vă arăt asta”, a scris Theo Rose în dreptul fotografiei, pe care cu siguranță o va privi cu multă dragoste de acum încolo. Din imagine reiese faptul că interpreta în vârstă de 25 de ani își dorea de mult timp să aibă parte de acest moment.

ADVERTISEMENT

Mai exact, Theo Rose l-a fotografiat pe fiul său în brațele străbunicii, care avea un zâmbet larg pe față, semn că și ea visa la clipa când îi va putea privi și îmbrățișa copilul nepoatei sale. ”Am uitat să vă arăt asta. Străbunica pentru prima dată”, a notat solista într-un Instastory.

bunica lui Theo Rose
Bunica lui Theo Rose, cu strănepotul în brațe. Sursa foto: captură Instastory Theo Rose

 

Theo Rose, mamă pentru prima oară. Artista are o relație cu Anghel Damian

Theo Rose a născut pentru prima oară pe data de 14 iunie. La cei 25 de ani a devenit mama lui Sasha Ioan, pe care îl are împreună cu partenerul său, Anghel Damian, regizorul serialului de pe Protv, ”Clanul”. Cum a reacționat tânăra artistă după ce și-a adus fiul pe lume?

ADVERTISEMENT

”E aici! Îl țin în brațe. E superb! Mulțumesc tuturor pentru grijă! Mă refac puțin și vă povestesc. Doamne ajută!”, a scris Theo Rose într-o postare pe Instagram, la doar câteva ore de la naștere, pe care și-a dorit-o naturală, dar medicii au sfătuit-o să accepte cezariana.

”Eu m-am hotărât la naștere naturală, doar că mi s-a spus de curând că trebuie să iau în calcul și varianta de cezariană, pentru că am un copil foarte mare. Are trei kilograme, ideea e că e foarte osos.

ADVERTISEMENT

Are oasele foarte mari, că mi s-a explicat, problema e că are oasele lungi, e poziția în care stă. E cu capul în jos, pregătit”, spunea Theo Rose entuziasmată, acum câteva săptămâni, într-un interviu pentru Protv.

Theo Rose a născut la un an după ce și-a recunoscut povestea de iubire cu Anghel Damian. Înainte de acesta a fost împreună cu nepotul lui Nea’ Mărin, Alex Leonte. Anghel Damian era cuplat anterior cu actrița Lia Bugnar, mai mare decât el cu 8 ani.

ADVERTISEMENT