Life

Ce a transmis Emilia Ghinescu după despărțirea de tatăl copilului. Mesajul este unul controversat: „Ce prostie”

Ce a transmis Emilia Ghinescu după despărțirea de tatăl fetițeo sale, alături de care a fost împreună 12 ani. Mesajul este unul controversat.
17.08.2023 | 22:09
Ce a transmis Emilia Ghinescu dupa despartirea de tatal copilului Mesajul este unul controversat Ce prostie
Ce a transmis Emilia Ghinescu după despărțirea de tatăl copilului. Foto Captură TV
ADVERTISEMENT

Emilia Ghinescu a transmis un mesaj controversat pe rețelele de socializare după despărțirea de tatăl copilului său. Iată ce a spus aceasta referitor la fosta ei relație.

Ce a transmis Emilia Ghinescu după despărțirea de tatăl copilului

Emilia Ghinescu a fost împreună cu tatăl fetiței sale timp de 12 ani și recent au decis să se separe. Aceasta a transmis un mesaj din care se poate înțelege că este foarte dezamăgită de starea curentă a vieții sale amoroase. Mai mult, ea nu mai crede deloc în iubire.

ADVERTISEMENT

Mai mult, ea a spus că iubirea este doar „o prostie” și după ce te-ai chinuit să o aduci în viața ta, trebuie să te străduiești să nu o pierzi. Iar apoi, când survine despărțirea, trebuie să te chinui și să uiți că a existat vreodată!

Din acest mesaj unii ar putea înțelege că interpreta de muzică populară încă mai are sentimente pentru fostul partener și suferă mult de pe urma despărțirii.

ADVERTISEMENT

„Cât adevăr… Ce prostie și cu iubirea asta… Te chinui să o ai, te chinui să nu o pierz. Și după toate astea te chinui să o uiți.”, a fost mesajul care a apărut pe conturile de socializare ale vedetei.

Emilia Ghinescu se gândește că poate se împacă cu fostul iubit

Emilia Ghinescu a mărturisit pentru FANATIK că există și șanse de împăcare. Ea a vrut să insiste asupra faptului că nu există o altă persoană în viața soțului său, cum nu există nici în viața sa nici un alt bărbat.

ADVERTISEMENT

„Momentan, nici eu, nici el nu avem niciun fel de relație, nici eu, nici el, țin să punctez lucrul acesta.

Suntem amândoi singuri, nu știu dacă ne vom împăca sau dacă e doar o perioadă de pauză ca să înțelegem ce s-a întâmplat cu noi. Poate ne vom împăca. Nu știu să spun lucrul acesta”, a spus artista în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT
Tags: