Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Primește și Gigi Becali medalie de campion cu FCSB!? Reacția FRF: “Mă provoci!”

Gigi Becali a câștigat titlul cu FCSB, iar Mihai Stoichiță, directorul FRF, a vorbit despre medalia de campion a patronului din SuperLiga.
28.04.2024 | 11:32
Primeste si Gigi Becali medalie de campion cu FCSB Reactia FRF Ma provoci
Primește și Gigi Becali medalie de campion cu FCSB!? Reacția FRF: “Mă provoci!”. sursă foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a câștigat titlul din SuperLiga, iar latifundiarul din Pipera a făcut show ca pe vremuri la FANATIK SUPERLIGA. Patronul celor de la FCSB așteaptă să primească și medalia de campion, iar Mihai Stoichiță a lămurit această problemă.

Primește și Gigi Becali medalie de campion cu FCSB!? Reacția FRF: “Îl felicit”

Cele trei puncte câștigate cu Farul Constanța au încheiat lupta pentru titlul din SuperLiga și au declanșat sărbătoarea la FCSB. „Roș-albaștrii” nu au ridicat încă trofeul deasupra capului, iar Gigi Becali așteaptă și el o medalie de campion.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoichiță a reacționat și a dezvăluit că Gigi Becali va primi medalie de campion cu FCSB, însă pentru rolul de patron. FANATIK SUPERLIGA poate fi urmărită pe FANATIK.RO, de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri.

„Este un angrenaj bine pus la punct, atât antrenorii de la FCSB, cât și conducătorii merită felicitați. Toți și-au făcut treaba în zona lor așa cum trebuie, pentru că un succes ca ăsta nu îi aparține unui singur om, ci unui grup de oameni bine organizați care au reușit să aducă echipa aici.

ADVERTISEMENT

Îl felicit pe Becali pentru modul în care și-a făcut treaba în funcția de patron și în niciun caz în altă funcție. Ne gândim și noi în timpul săptămânii cine o să joace la Steaua, Dinamo sau alte echipe, dar nu avem posibilitatea să impunem acest lucru.

Probabil se sfătuiește cu antrenorii și cu Meme, asta este situația și trebuie să o acceptăm. Le spune că Gardoș și Kiriță trebuie să fie titulari, dar dacă stau doar în studio nu pot să joace la sfârșitul săptămânii, cine îi antrenează?”, a spus Stoichiță.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoichiță: „Suntem 20 de milioane de selecționeri, dar să nu uităm că nu antrenăm jucătorii”

„Orice om din România are o părere despre cum trebuie să fie o echipă, suntem 20 de milioane de selecționeri. Dar cei 20 de milioane de selecționeri să nu uite că nu îi antrenează pe cei 11, 25 de jucători care sunt într-un grup.

Am închis subiectul pentru că mă provoci. (n.r. – Îi dați medalie lui Gigi Becali) Bineînțeles, în funcția de patron merită, dacă e pe primul loc merită. Și Burleanu l-a felicitat pe Gigi și pe staff-ul lui pentru munca de echipă.

ADVERTISEMENT

Asta înseamnă muncă de echipă, că Gigi înțelege să o facă așa și mai spune câte o snoabă din fotoliu. Este meritul lui, uite așa a câștigat. Rețineți că toți jucătorii Stelei au fost pregătiți să intre în teren și să își facă treaba la maxim, al cui este meritul”, a declarat directorul FRF.

PRIMESTE si Gigi Becali MEDALIE DE CAMPION?! | REACTIA FRF: “MA PROVOCI”

ADVERTISEMENT