Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ce adversar vrea FRF la EURO 2024 din barajul Bosnia – Ucraina – Israel – Islanda: „Te pun pe gânduri”

FRF, alegere dificilă cu privire la ultimul adversar din grupele Campionatului European. Cu cine ar fi bine să joace „tricolorii” dintre Bosnia, Ucraina, Israel și Islanda
04.12.2023 | 09:19
Ce adversar vrea FRF la EURO 2024 din barajul Bosnia  Ucraina  Israel  Islanda Te pun pe ganduri
România îți va afla ultimul adversar din grupă pe 25 martie 2024. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FRF, prin vocea directorului tehnic Mihai Stoichiță, a comentat grupa României la Euro 2024 și cine ar putea fi ultimul adversar din grupă. Fostul antrenor și selecționer, analiză la FANATIK SUPERLIGĂ.

FRF nu se hazardează în privința adversarilor din urna a patra: „Nici nu știi ce să alegi. E cu dus-întors”

Mihai Stoichiță a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre ultimul adversar al României din grupele turneului final din Germania: „Din urna a patra te gândești cine ar putea veni. Până la urmă, dacă stau bine să mă gândesc, nici nu știi ce să alegi. E cu dus-întors”.

ADVERTISEMENT

Oficialul FRF chiar s-a întreținut cu Oleg Protasov, fostul antrenor al FCSB: „Am stat de vorbă mult aseară cu Oleg Protasov, cu care mă cunosc de mult și suntem prieteni. Dacă și lui i se părea dificilă calificarea în relația cu celelalte echipe…”.

Mihai Stoichiță a admis că România cunoaște foarte bine toți posibilii adversari: „Finala acestui baraj oare între cine se va disputa? E foarte interesant. Dacă o luăm prin rezultatele României cu aceste echipe, pentru că în afară de Ucraina am jucat cu toate celelalte trei în ultimii patru ani: Bosnia, Israel și Islanda”.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoichiță, despre Israel, Islanda, Bosnia și Ucraina: „Toate sunt echipe care ne pun pe gânduri”

Mihai Stoichiță e convins că naționala României nu va avea meciuri ușoare cu niciuna dintre cele patru: „Toate sunt echipe care ne pun pe gânduri. Ai jucat și ai avut meciurile grele cu ei. Nu poți să dai un pronostic care e mai slabă. Acuma știi cum e cu memoria, cel mai aproape a fost Israel, care a jucat foarte bine în ambele meciuri zic eu. Deci e o echipă puternică”.

În privința Ucrainei, lucrurile sunt și mai clare, chiar dacă vecinii sunt în război cu Rusia: „Ucraina nu poate să fie o echipă slabă. Tradiție, fotbaliști, exportă, Ghete de Aur, Baloane de Aur, golgheteri ai Europei. Vorbeam cu Oleg ce școală de fotbal au. Foarte, foarte buni.

ADVERTISEMENT

Cum să îți alegi o echipă dintre toate astea? E foarte greu. Probleme poți să ai cu oricare. Toți își vor da viața la Campionatul European, la fel ca noi. E imprevizibil și e foarte periculos să spui că preferi pe cineva”.

Deși toată lumea crede că România a avut din nou noroc la tragerea la sorți, Mihai Stoichiță vrea să tragă concluziile la final: „Ce-o vrea Dumnezeu. Știi când va fi bună tragerea asta? Când ne vom califica din grupă. Atunci putem spune și voi avea curaj să spunem doamne ce bine am căzut”. 

ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici și invitații săi te așteaptă în fiecare luni, marți și vineri LIVE de la 10:30 la FANATIK SUPERLIGA, DOAR pe site-ul FANATIK.RO. Emisiunea e ÎN PREMIERĂ pe Facebook și Youtube la 17:30.

FRF a stabilit obiectivul României în grupe la Euro 2024

ADVERTISEMENT