Life

Ce afacere i-a lăsat Ilie Năstase lui Brigitte Pastramă. Câți bani face bruneta

Fostul jucător de tenis i-a lăsat lui Brigitte Pastramă o afacere care s-a dovedit extrem de profitabilă. Este vorba despre un restaurant în care bruneta a investit foarte mulți bani.
10.01.2022 | 16:04
Ce afacere ia lasat Ilie Nastase lui Brigitte Pastrama Cati bani face bruneta
Ce afacere i-a lăsat Ilie Năstase lui Brigitte Pastramă
ADVERTISEMENT

Brigitte Pastramă și-a deschis o serie de afaceri în ultima perioadă, dar nu s-a ales cu mare lucru. Toate au mers destul de prost.

A vândut măști, a administrat o shaormerie, dar a avut probleme de fiecare dată.

Singura afacere care a mers și din care bruneta face bani frumoși este cea pe care i-a dat-o Ilie Năstase la divorț.

ADVERTISEMENT

Ce afacere i-a lăsat Ilie Năstase lui Brigitte Pastramă. Câți bani face bruneta

Brigitte Pastramă a devenit cunoscută după ce s-a afișat cu Ilie Năstase. În urma divorțului, bruneta a primit de la fostul jucător de tenis o afacere ce s-a dovedit profitabilă, chiar și în perioada pandemiei.

Este vorba despre un restaurant. Banii obținuți nu sunt deloc puțini, după ce bruneta a decis să investească sume uriașe în animale roboți pe care le-a adus din Dubai. Aceasta a povestit că a fost nevoită să aștepte trei ani pentru ca tigrii și urșii Panda să ajungă în România.

ADVERTISEMENT

“Animalele astea sunt roboți, sunt animatronice și sunt foarte scumpe. A durat trei ani să vină. Sunt făcute la o fabrică afară din Europa, le-am comandat în Dubai. Sunt produse în China. Investiția am făcut-o după ce s-a schimbat legea, am investit 80-85.000 de mii. Numai scaunele au costat în jur de 10.000 de euro. Florin e bun negociator, a negociat la sânge. A fost multă muncă. Totul e făcut de mine”, a declarat Brigitte Pastramă pentru Click. 

Iarna trecută, afacerea nu a mers deloc bine. Pentru că restaurantul nu avea terasă nu putea funcționa. Bruneta a decis să reamenajeze totul.

ADVERTISEMENT

“Am făcut o terasă cu structură de lemn. Am umplut grinzile cu verdeață. Am pus geamuri glinsante, am băgat încălzire”, a mai spus Brigitte Pastramă.

Brigitte, dezvăluire dureroasă despre fotul său soț

Brigitte și Ilie Năstase au format un cuplu 8 ani, 5 fiind căsătoriți. Bruneta a trecut prin clipe dificile la divorț, după ce a aflat că fostul sportiv nu i-a fost fidel. Aceasta a spus că a înșelat-o cu trei femei în timpul mariajului.

ADVERTISEMENT

“Cât eram bolnavă primeam mesaje de la o femeie pe Facebook în care-mi spunea că să-l las pe Ilie în pace, să-și refacă viață, tot felul de mesaje răutăcioase.

Paparazzi l-au prins cu o gagică, la ea acasă, ea era la geam în sutien și cu prosopul pe cap și el pleca de la ea.

Eu atunci am tăcut din gură și am înghițit.”, spunea la vremea respectivă Brigitte Pastramă la Antena Stars.

 

ADVERTISEMENT
Tags: