Sport

Edi Iordănescu a răbufnit la adresa lui Andrei Borza, când a vorbit despre lipsa fundașilor stânga la națională: „Să-și pună ordine în viață! Eu nu accept așa ceva”

Edi Iordănescu a răbufnit la adresa lui Andrei Borza. Selecționerul României a cedat nervos în momentul în care a vorbit despre lipsa fundașilor stânga la echipa națională.
25.03.2024 | 15:04
Edi Iordanescu a rabufnit la adresa lui Andrei Borza cand a vorbit despre lipsa fundasilor stanga la nationala Sasi puna ordine in viata Eu nu accept asa ceva
Edi Iordănescu l-a taxat pe Andrei Borza. Selecționerul a răbufnit în momentul în care a vorbit despre lipsa soluțiilor pe postul de fundaș stânga la națională. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu a avut un discurs vehement la conferința de presă premergătoare amicalului România – Columbia, marți, 26 martie, ora 21:30, la Madrid. În declarații, selecționerul României a atins subiectul sensibil al lipsei fundașilor stânga la echipa națională. Iordănescu Jr. l-a luat la țintă pe Andrei Borza pentru derapajele din ultima vreme.

Edi Iordănescu nu are soluții pe postul de fundaș stânga la națională: „M-a supărat!”

România are mari probleme pe postul de fundaș stânga înainte de amicalul împotriva Columbiei. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că Nicușor Bancu s-a accidentat și a părăsit cantonamentul „tricolorilor”. Raul Opruț (Hermannstadt) a fost convocat de urgență.

ADVERTISEMENT

Totuși, Iordănescu Jr. este în continuare nemulțumit de soluțiile pe care le care la dispoziție. ”Avem trei, patru fundași de picior stâng din competiția internă pe care îi urmăresc, dar vreau mai mult de la ei.

Dumitrescu (n.r. – Andres) a făcut pasul spre Europa, dar s-a întors foarte rapid. M-a supărat. Mi-aș fi dorit să se impună, să nu vină înapoi de unde a plecat, cu tot respectul pentru Sepsi.

ADVERTISEMENT

Opruț, îl avem acum cu noi. A debutat la echipa națională, a plecat într-un campionat important, și a venit înapoi. Depindem foarte mult și de ei. De ce vin atât de repede înapoi?”, a declarat Edi Iordănescu.

Edi Iordănescu a răbufnit la adresa lui Andrei Borza, când a vorbit despre lipsa fundașilor stânga la națională: „Să-și pună ordine în viață! Eu nu accept așa ceva”

Edi Iordănescu a recunoscut că unul dintre numele pe care le-a luat în considerare pentru postul de fundaș stânga la națională a fost Andrei Borza. Mai mult decât atât, internaționalul convocat în prezent în lotul României U19 a fost cerut la echipa mare de mai multe voci din fotbalul românesc pe parcursul preliminariilor EURO 2024.

ADVERTISEMENT

Incidentele controversate din viața extrasportivă a fundașului crescut de Gică Hagi i-au ridicat mari semne de întrebare lui Edi Iordănescu. Fundașul stânga al Rapidului a petrecut într-un club de noapte alături de Alexandru Albu după Poli Iași – Rapid 3-1.

Totodată, Mihai Stoichiță a vorbit în direct la FANATIK SUPERLIGA despre derapajul tânărului fotbalist din cantonamentul României U21, în timpul turneului final din vara trecută.

ADVERTISEMENT

„Borza, Țicu… Borza, ca să aibă pretenții să vină la echipa națională, întâi trebuie să-și pună ordine în viață. Eu nu accept gesturi de acest gen. Eu nu voi accepta niciodată astfel de episoade la echipa națională.

Când pierzi, ai respect față de cei care te plătesc, față de suporteri. Înainte să ne uităm la partea fotbalistică, să-și pună ordine în viață! Dacă am ajuns să jucăm un amical cu Cristi Manea în partea stângă înseamnă că nu sunt mulțumit de soluțiile pe care le am”, au fost cuvintele lui Edi Iordănescu.

ADVERTISEMENT