Life

Ce alimente deosebite îi place să mănânce lui Ion Țiriac, deși are 84 de ani. Secretul miliardarului român a fost dezvăluit

Ce produse culinare adoră Ion Țiriac la 84 de ani. Taina ascunsă multă vreme de afaceristul român a ieșit la iveală acum.
21.07.2023 | 07:39
Ce alimente deosebite ii place sa manance lui Ion Tiriac desi are 84 de ani Secretul miliardarului roman a fost dezvaluit
Ce produse culinare adoră Ion Țiriac la 84 de ani. Taina ascunsă multă vreme de afaceristul român a ieșit la iveală acum. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Ce alimente deosebite îi place să mănânce lui Ion Țiriac, deși are 84 deani. Secretul miliardarului român a fost dezvăluit de o persoană apropiată. Fostul mare jucător de tenis este în formă maximă și extrem de activ.

Ce produse culinare adoră Ion Țiriac la 84 de ani. Taina ascunsă multă vreme de afaceristul român a ieșit la iveală acum

Ce produse culinare adoră Ion Țiriac la 84 de ani. Taina ascunsă multă vreme de afaceristul român a ieșit la iveală acum datorită verișoarei sale Mariana Stanciu. Femeia a povestit că sportivul consumă multe mâncăruri tradiționale.

ADVERTISEMENT

Renumitul om de afaceri preferă preparatele simple, ca pe vremea bunicilor. Fostul jucător de tenis consumă des ciorbe și mămăligă cu brânză, în schimb a renunțat definitiv la cele foarte grase care nu îi fac bine.

„Îi place lui cum gătesc, ce să zic? Nu e un om pretenţios la mâncare. Preferă mămăliguţa cu brânză, cârnăciori şi kaizer, ciorbele de burtă, de fasole, de legume, în general feluri tradiţionale.

ADVERTISEMENT

De fapt, şi invitaţii lui tot aşa mănâncă, nu vrea nimeni fandoseli. Ion ar mânca el şi un pic mai gras, ca pe vremuri, dar n-are ce face şi o lasă mai moale. Trebuie să aibă grijă şi de sănătate, şi de siluetă.

Probabil a moştenit de la mama lui, Ecaterina, care se trăgea din Alba Iulia, pofta asta pentru mâncăruri mai grase, obişnuite în Ardeal”, a spus verișoara lui Ion Țiriac pentru impact.ro.

ADVERTISEMENT

Cum îl cheamă, de fapt, pe Ion Țiriac

Ion Țiriac este un nume important în lumea afacerilor din România și este recunoscut datorită carierei sale sportive, însă puțină lume știe cum îl cheamă, de fapt. Sportivul a recunoscut că în buletin este trecut altfel.

Tatăl său a purtat prenumele Ioan, care ulterior i-a fost pus și fostului jucător de tenis. Omul de afaceri a încercat să-l schimbe foarte multă vreme, dar într-un final a renunțat din cauza birocrației și a hărțoagelor pe care trebuia să le depună la dosar.

ADVERTISEMENT

Concret, numele care apare în certificatul de naștere este Ioan Țiriac, născut pe 9 mai 1939, la Brașov. Acest amănunt a fost făcut public chiar de vedetă în urmă cu ceva vreme în cadrul unei emisiuni de la TVR 2.

ADVERTISEMENT
Tags: