Life

Ce anunț au găsit pe plajă turiștii unui hotel de 4 stele de pe litoralul românesc. Au crezut că e o glumă: ”Un șezlong nefolosit timp de 30 de minute…”

Ce informare au descoperit românii pe o plajă deținută de un hotel de 4 stele. Oamenii au avut senzația că administratorul se ține de pozne.
09.06.2023 | 14:43
Ce anunt au gasit pe plaja turistii unui hotel de 4 stele de pe litoralul romanesc Au crezut ca e o gluma Un sezlong nefolosit timp de 30 de minute
Ce anunț au descoperit românii pe o plajă deținută de un hotel de 4 stele. Oamenii au avut senzația că administratorul se ține de pozne. Sursa foto: dcnews.ro
ADVERTISEMENT

Ce anunț au găsit pe plajă turiștii unui hotel de 4 stele de pe litoralul românesc. Au crezut că e o glumă: “Un șezlong nefolosit timp de 30 de minute…”. Cum au reacționat aceștia și ce spun despre această situație neprevăzută.

Ce informare au descoperit românii pe o plajă deținută de un hotel de 4 stele. Oamenii au avut senzația că administratorul se ține de pozne

Românii care au fost deja pe litoralul încă de la deschiderea sezonului au descoperit o informare surpriză pe o plajă deținută de un hotel de 4 stele. Oamenii au avut senzația că administratorul zonei se ține de pozne.

ADVERTISEMENT

Locația care se află în stațiunea Venus le-a cerut turiștilor să fie mai atenți în privința șezlongurilor care nu se pot rezerva din timp. În plus, acestea pot fi oferite altor persoane dacă sunt lăsate goale o anumită perioadă de timp.

„Fiecare șezlong nefolosit pentru o perioadă de 30 de minute se poate reloca altui turist, fiind considerat liber. Nu lăsați prosoape sau obiecte personale pe șezlong atât timp cât nu îl utilizați”, este anunțul de pe plaja privată, scrie cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Din păcate, informarea operatorului de plajă nu a fost privită cu ochi buni de o parte dintre români. Foarte mulți susțin că libertatea lor este îngrădită și că nu este corect ceea ce se întâmplă și că nu vor avea turiști în aceste condiții.

Pe de altă parte, sunt persoane care sunt de acord cu decizia luată de administratorul hotelului de 4 stele din Venus. Aceștia spun că serviciile oferite sunt de calitate și că respectivul complex turistic are circuit închis.

ADVERTISEMENT

Regula hotelului de 4 stele, între pro și contra

„O să aibă turiști 0”, „Zice că dacă stai în apă mai mult de 30 minute, rămâi fără șezlong”, „Regula este foarte bună pentru că au plajă privată și piscină, iar turiștii își ocupă locurile de dimineața punând prosoapele”.

„Probabil a vrut să transmită că nu se acceptă să mergi să pui un prosop pe șezlong, pleci în oraș la masă, vii peste 3 ore și să te aștepți să îl ai acolo rezervat… Sau mergi dimineața să arunci 3 prosoape pe șezlonguri și le folosești când ai chef în timpul zilei”. 

„Dacă acest operator nu percepe taxa pe șezlong are tot dreptul să ceara să lăsăm acasă proastele obiceiuri, părerea mea!”, sunt doar o parte din comentariile lăsate de oameni, mai arată sursa menționată anterior.

ADVERTISEMENT
Viitorii miri, îngroziţi cu gândul la
Viitorii miri, îngroziţi cu gândul la "taxa pe darul de nuntă". Ciolacu explică impozitul de 70% pe veniturile nejustificate
VIDEO | Momentul în care Buzatu primește mita de 1,2 milioane de lei...
VIDEO | Momentul în care Buzatu primește mita de 1,2 milioane de lei de la omul de afaceri care l-a denunțat
FOTO Schimbarea de look a lui Ianis Hagi. Cum se poartă fiul ”Regelui”...
FOTO Schimbarea de look a lui Ianis Hagi. Cum se poartă fiul ”Regelui” în actualul sezon
Spaima litoralului, dezvăluire despre impresarul condamnat la închisoare: Giovanni Becali chiar e mafiot
Spaima litoralului, dezvăluire despre impresarul condamnat la închisoare: Giovanni Becali chiar e mafiot
Fost ofițer CIA: „România poate fabrica noi tipuri de armament pentru NATO, poate...
Fost ofițer CIA: „România poate fabrica noi tipuri de armament pentru NATO, poate juca un rol de lider în UE” | EXCLUSIV
PEDEAPSĂ ANULATĂ pentru Simona Halep?! Anunț uriaș despre verdictul TAS
PEDEAPSĂ ANULATĂ pentru Simona Halep?! Anunț uriaș despre verdictul TAS
VIDEO Judecătoarea care a apărut pe jumătate goală într-o audiere virtuală: „Sunt singura...
VIDEO Judecătoarea care a apărut pe jumătate goală într-o audiere virtuală: „Sunt singura femeie care nu are dreptul să poarte costum de baie”
Ei sunt adevărații câștigători de la Vocea României. Nu au plecat cu marele...
Ei sunt adevărații câștigători de la Vocea României. Nu au plecat cu marele premiu, dar sunt auziți pe toate posturile de radio
Pescobar, reclamat de un celebru interlop. Urmează răzbunarea
Pescobar, reclamat de un celebru interlop. Urmează răzbunarea
Cum a reacționat Gigi Becali când o tânără i-a bușit bolidul de 500.000...
Cum a reacționat Gigi Becali când o tânără i-a bușit bolidul de 500.000 de euro. Reacția lui a devenit virală pe rețelele de socializare
Cine este Larisa, sexy-angajata lui Pescobar! Tânăra se afişează în ipostaze provocatoare, dar...
Cine este Larisa, sexy-angajata lui Pescobar! Tânăra se afişează în ipostaze provocatoare, dar Pescobar jură că nu e nimic între ei: E mâna mea dreaptă!
Anul 2024 este, în zodiacul chinezesc, anul Dragonului. Cum ne afectează?
Anul 2024 este, în zodiacul chinezesc, anul Dragonului. Cum ne afectează?