Sport

Ce atacant vrea să aducă Barcelona în locul lui Suarez? Un jucător al lui Liverpool se află și el pe lista catalanilor

06.09.2020 | 16:13
Ce atacant vrea sa aduca Barcelona in locul lui Suarez Un jucator al lui Liverpool se afla si el pe lista catalanilor
ADVERTISEMENT

Barcelona trebuie să se orienteze rapid pe piața transferurilor pentru a aduce un jucător care să-l înlocuiască pe Luis Suarez, fotbalist tot mai aproape de campioana Italiei.

Noul antrenor al catalanilor, Ronald Koeman vrea să aducă un jucător pe care l-a pregătit la echipa naționala a Olandei.

ADVERTISEMENT

Leo Messi este foarte probabil să rămână și în stagiunea următoare la Barcelona, însă colegul și prietenul său Luis Suarez ar putea schimba campionatul cu cel al Italiei, după ce noul tehnician al catalanilor l-a anunțat că nu este unul dintre oamenii care intră în calculele sale pentru sezonul viitor. Deci, echipa spaniolă trebuie să aducă un înlocuitor pentru jucătorul de 33 de ani.

Depay este mult mai ieftin ca Lautaro Martinez

Jurnaliștii spanioli scriu că Memphis Depay, fotbalistul lui Lyon și fostul jucător antrenat de Koeman la naționala Olandei ar putea ajunge în centrul ofensivei Barcei în locul jucătorului din Uruguay.

ADVERTISEMENT

25 de milioane de euro va plăti Barcelona pentru a-l aduce pe olandez pe Camp Nou, conform celor de la Marca. Jucătorul lui Lyon a marcat un hat-trick în primul joc al echipei sale în actualul sezon din campionatul Franței, scor 4-1, contra lui Dijon.

Fotbalistul de 26 de ani a debutat ca extremă, dar în ultimul timp a fost utilizat în centru atacului, atât la Lyon, cât și în naționala Olandei.

ADVERTISEMENT

Wijnaldum e și el dorit de Barcelona

Depay își termină contractul cu francezii în 2021 și ar costa-o pe Barcelona mai puțini bani decât ar trebuie să plătească aceștia pentru Lautaro Martinez. Ziariștii din Spania scriu că negocierile dintre spanioli și echipa din Franța sunt extrem de avansate.

Împreună cu Memphis, la Barcelona ar mai putea veni și un alt jucător din naționala Olandei. Georginio Wijnaldum, de la Liverpool ar putea ajunge la Barcelona pentru a întări linia mediană a echipei, slăbită după ce Rakitic și Vidal au părăsit-o pe echipa catalană.

ADVERTISEMENT

Noul antrenor al Barcei vrea să-l transfere pe mijlocașul de 29 de ani care este în ultimul an de contract cu echipa din campionatul Angliei.

 

ADVERTISEMENT