Life

Ce au făcut Florin Salam și soția lui Emi Pian la 3 ani de la moartea interlopului: „Să mă ierte Dumnezeu”

Ce a s-a întâmplat la trei ani de la moartea lui Emi Pian. Gestul făcut de Florin Salam și soția interlopului, Cristina.
20.09.2023 | 13:57
Ce au facut Florin Salam si sotia lui Emi Pian la 3 ani de la moartea interlopului Sa ma ierte Dumnezeu
Ce au făcut Florin Salam și soția lui Emi Pian la trei ani de la moartea interlopului. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

La trei ani de la moartea lui Emi Pian, Florin Salam a îngenucheat în fața soției acestuia. Artistul este alături familiei îndurerate în aceste momente, mai ales că a fost și bun prieten cu liderul clanului Duduianu.

Gestul făcut de Florin Salam și de Cristina, la trei ani de la moartea lui Emi Pian

Pe data de 4 august 2023 s-au împlinit trei ani de când Emi Pian, liderul Clanului Duduianu a fost ucis. Interlopul nu a fost uitat de familia lui, care nu poate accepta faptul că nu mai este în viață.

ADVERTISEMENT

Ca de fiecare dată, cei care l-au iubit au organziat o pomană și o slujbă de pomenire, de la care nu a lipsit nici Florin Salam. Manelistul a fost un apropiat al interlopului și a ținut la el foarte mult.

Astfel că, artistul a îngenuchiat în fața soției lui Emi Pian, vizibil devastată de durere. El a plâns în fața întregii mulțimi. În același timp, Cristina a luat microfonul din mâna artistului și a transmis un mesaj pentru toți cei prezenți.

ADVERTISEMENT

„Aerul din mine până voi muri. Sufletul și respirația mea! Să mă ierte Dumnezeu și Maica Domnului! Alături de copiii mei până la moarte. Pentru valoarea la bărbatul meu, Emi Pian, care nu se mai naște niciodată!”, a spus soția lui Emi Pian.

Artsitul i-a făcut o melodie specială

Femeia nu și-a putut stăpâni lacrimile, iar Florin Salam i-a făcut o melodie specială. Versurile i-au emoționat pe toți membrii familiei Duduianu, care l-au acoperit cu bani pe manelist, după cum se vede într-un videoclip devenit viral pe TikTok.

ADVERTISEMENT

„Cristina, regina, regina, viața lui Emi Pian, să-ți cânte cumătrul tău, Salam. Frumos era în curtea mea când șeful mă învelea…Când apărea șeful meu, parcă venea Dumnezeu…

N-au valoare toți banii…unde-i șeful meu, Emi? Că degeaba mai trăiesc, că pe Emi nu-l primesc. Trăiesc pentru băieții mei, ăștia sunt campionii mei!”, a cântat Florin Salam la pomana lui Emi Pian.

ADVERTISEMENT

Amintim că bărbatul care l-a înjughiat mortal pe Emi Pian, Richard Emanuel Gheorghe, membru al clanului Rinu, a fost condamnat la 13 ani de închisoare. Pedepsiți au fost, însă, și frații lui Emi Pian, Vasile și Laurențiu Duduianu, care au căutat răzbunare. 

ADVERTISEMENT