Life

Ce au în comun cei mai bogați oameni de pe Pământ. Descoperirea cercetătorilor

Secretul averii celor mai bogați oameni de pe Planetă. Ce au în comun. Descoperirea cercetărilor într-un studiu efectuat recent.
07.04.2023 | 00:30
Ce au in comun cei mai bogati oameni de pe Pamant Descoperirea cercetatorilor
Bill Gates, Elon Musk sau Simon Cowell sunt unii dintre cei mai bogați oameni de pe Pământ. Sursa foto: BBC, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Te-ai întrebat vreodată cum au reușit cei mai bogați oameni ai Planetei să agonisească avere? Cu toții ar avea un lucru în comun, dezvăluit de o echipă de cercetători, după ce au efectuat un studiu recent. Totul ar avea legătura cu ziua nașterii.

Secretul oamenilor bogați. Cum au reușit să strângă avere. Ce au în comun

Studiul arată că anumite luni din an sunt predestinate succesului în plan financiar. S-a concluzionat acest lucru după ce s-au analizat zilele de naștere a 300 de miliardari și vedete de pe întreg globul. Printre numele luate în vizor au fost Bill Gates, Simon Cowell sau Kim Kardashian.

ADVERTISEMENT

Rezultatele au fost publicate în dailystar.co.uk . Potrivit acestora, cei care își aniversează ziua de naștere în a 11-a lună din an, octombrie, ar fi oameni cărora le va merge foarte bine financiar și cu șanse mari de a deveni printre cei mai bogați de pe Terra.

Miliardari și celebrități care au venit pe lume în octombrie sunt: Bill Gates, fondatorul Microsoft, Simon Cowell, producător american de televiziune sau celebrul model Kim Kardashian. După octombrie, următoarele cele mai prospere luni în plan financiar ar fi: aprilie, martie și noiembrie.

ADVERTISEMENT

Ce principii au cei mai bogați oameni de pe Pământ

Tony Robbins, unul dintre cei mai renumiți antreprenori în domeniul dezvoltării personale, a stat de vorbă cu o parte dintre oamenii bogați ai Planetei și le-a descoperit secretele succesului. Acestea ar fi principii după care se ghidează în planurile lor.

Tony Robbins a aflat că persoanelor bogate nu le place să piardă bani. Ele nu au frică de eșec, dar obișnuiesc să-și consume bugetul într-un mod atent. Nu vor să facă risipă și se concentrează doar pe rezultate. Totodată, dacă li se întâmplă să piardă 50% din avere, atunci vor face eforturi să o recupereze într-un procent de 100%.

ADVERTISEMENT

Oamenii bogați sunt conștienți că pot avea și eșec. Orice pierdere ei și-o asumă și nu o privesc precum o scădere drastică a reușitei lor ci ca pe o lecție. Aplică în următorul pas ceea ce au învățat și folosesc din resursele financiare.

Nu uită să dea banii înapoi. Persoanele cu bani mulți în conturile bancare, atunci când fac împrumuturi își respectă termenul de înapoiere. Nu fac niciun compromis în acest sens și pentru a-și asigura parteneri de afaceri de nădejde, nu uită să fie la rândul lor onești.

ADVERTISEMENT

Oamenii bogați se axează doar pe evoluție, a mai descoperit Tony Robbins. Nu se lasă ușor atunci când își propun să obțină un anumit lucru. Deși cunosc riscurile, ei sunt pozitivi și privesc totul cu optimism. Nu ascultă părerile negative ale celor din jur.

ADVERTISEMENT