News

Ce au lăsat în urmă bucureștenii care au profitat de zăpadă în weekend. Imaginea a devenit virală

Bucureștenii au profitat de zăpadă în weekend, însă ce au lăsat în urmă a stârnit un val de controverse. O imagine a devenit virală pe internet.
22.01.2024 | 14:20
Ce au lasat in urma bucurestenii care au profitat de zapada in weekend Imaginea a devenit virala
Ce au lăsat în urmă bucureștenii care s-au bucurat de zăpadă în weekend. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Bucureștenii au profitat de zăpadă în acest weekend. Nu puțini sunt cei care au ieșit fie în parcuri, fie pe străzi pentru a admira priveliștea sau pentru a construi un om de zăpadă.

Ce au lăsat în urmă bucureștenii care s-au bucurat de zăpadă în weekend

Vremea din weekend a fost una cu adevărat neașteptată. Sâmbătă dimineața, întreg Bucureștiul era acoperit de un strat alb generos. Și cum marea majoritatea a bucureștenilor erau liberi, aceștia au zis să profite din plin de zăpadă.

ADVERTISEMENT

O imagine din Capitală a devenit însă virală pe internet. Și nu pentru frumusețea ei, ci mai degrabă pentru dezamăgirea trăită de cei care au văzut-o. Ce au lăsat în urmă bucureștenii după ce au profitat de zăpadă în weekend?

Pentru că nu multe persoane pot merge la munte, dealurile din anumite parcuri s-au transformat în mici derdelușuri. Nimic greșit până aici. Problema o reprezintă însă ”accesoriile” folosite de bucureșteni la distracție.

ADVERTISEMENT

Imaginea care a devenit virală pe internet

Cine a vrut să profite de zăpadă în weekend a venit cu saci de plastic de gunoi și nu numai. La plecare însă, iată că nimeni nu și-a mai bătut capul să îi adune, iar imaginea care a devenit virală pe internet este destul de tristă.

Ce au lăsat în urmă bucureștenii care s-au bucurat de zăpadă în weekend. Sursă foto: Reddit
Ce au lăsat în urmă bucureștenii care s-au bucurat de zăpadă în weekend. Sursă foto: Reddit

O zonă dintr-un parc din Capitală e plină de saci de plastic. Imaginea a fost postată pe Reddit, iar comentariile au început să curgă. Au fost persoane care au făcut haz de necaz, în timp ce altele s-au arătat revoltate de ce au putut să vadă după valul de zăpadă din weekend.

ADVERTISEMENT

“Ce drăguț! Le-au lăsat acolo pentru următorii copii care vin să se dea pe derdeluș”. ”Mai degrabă s-au dat sacii cu bucureștenii. Acum așteptată liniștiți alți bucureșteni”.

”Se pare că au rămas doar pungile, gunoaiele au plecat”. ”Aștept să vină bucureștenii înapoi la munte să își strângă sticlele sparte în stradă de revelion și alte gunoaie aruncate pe aici”, sunt doar o parte dintre comentarii.

ADVERTISEMENT

Alți internauți însă au spus că există accesorii pentru zăpadă extrem de ieftine în marile magazine. Iar aceasta ar fi o alternativă mai bună astfel încât gunoaiele să nu mai fie lăsate deloc în urmă.

“Adică vrei să spui că nu se găsesc în România sau orice hypermarket sau magazin regional de sporting și chinezării, din alea de pus sub fund pe zăpadă ?Nu cred că e asta problema, că nu găsești așa ceva la noi”, a comentat o altă persoană.

ADVERTISEMENT
Tags: