Life

Ce au pățit Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu. Fiica lor i-a luat prin surprindere: ”Ne-au trecut toate căldurile”

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au avut parte de o experiență neașteptată. Fiica celor doi i-a lăsat fără cuvinte. Ce își dorește aceasta?
19.09.2023 | 00:18
Ce au patit Cristina Siscanu si Madalin Ionescu Fiica lor ia luat prin surprindere Neau trecut toate caldurile
Ce au pățit Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu. Sursă foto: Instagram/ colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din lumea mondenă. Cei doi au împreună o fiică, căreia au grijă să îi ofere tot ceea ce are nevoie.

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu, luați prin surprindere de fiica lor

La fel ca și copiii altor vedete din România, Petra, fiica celor doi a început școala săptămâna trecută. De abia acum însă, Cristina Șișcanu a povestit șocul pe care l-a avut în prima zi de școală.

ADVERTISEMENT

Se pare că fiica ei era extrem de încântată în primă fază. A rămas toată ziua la școală, însă mai apoi, întoarsă acasă, i-a spus mamei sale că vrea să se mute. Acela a fost momentul în care vedeta, dar și Mădălin Ionescu au suferit un șoc.

Prima oară credea că este vorba despre școală, însă se pare că fiica celor doi își dorește altceva. Mai exact, Petra vrea să se mute la altă clasă, la divizia internațională, lucru care a surprins-o total pe vedetă.

ADVERTISEMENT

„Era plină de entuziasm, a ajuns la școală și dintr-odată ceva nu i-a convenit, nu mi-a spus ea cam despre ce este vorba, a rămas toată ziua la școală, când a venit a zis că ea vrea să se mute. Am rămas împietrită la auzul acestei vești și am zis: “Unde vrei să te muți?”.

“Nu, școala îmi place foarte mult, e minunat”, doar că e crede că își dorește să meargă la divizia internațională, pentru că noi, părinții, am vrut să o dăm la divizia bilingvă din cadrul școlii”, a povestit vedeta.

ADVERTISEMENT

Ce decizie au luat în final cei doi

Cristina Șișcanu spune că atât pe ea cât și pe Mădălin Ionescu ”i-au trecut căldurile”. Deși își dorea ca fiica ei să învețe măcar în ciclul primar limba română foarte bine, s-ar părea că aceasta își dorește cu totul altceva.

Au urma  mai apoi niște discuții în familie, însă în final, Cristina Șișcanu spune că fiica ei a decis. Deși are câteva temeri legate de alegerea făcută, având în vedere că fiica ei are doar șase ani, vedeta speră că ea și soțul ei au ales bine.

ADVERTISEMENT

Momentan, spune ea, Petra este extrem de fericită. Iar acest lucru este suficient pentru ea și pentru soțul ei. „Pe noi ne-au trecut toate căldurile. (…) Am stat eu și Mădălin și ne-am gândit ce să facem, să insistăm, să încercam să o determinăm să meargă la divizia bilingvă.

Sincer, nu am putut să fac chestia asta, am lăsat-o pe ea să decidă, am stat și m-am gândit. La șase ani să o lăsăm să ia decizii care sunt decizii importante în viață? Am lăsat-o, cu stomacul strâns, dar am lăsat-o. Acum deja a trecut o săptămână, este extrem de fericită, se simte absolut minunat.”, a mărturisit Cristina Șișcanu pe rețelele sale de socializare.

ADVERTISEMENT
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul...
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul manager transsexual din fotbalul britanic
Ce se schimbă la CNP-urile românilor
Ce se schimbă la CNP-urile românilor
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Un nou drog periculos descoperit în România. S-au emis alerte la nivel european,...
Un nou drog periculos descoperit în România. S-au emis alerte la nivel european, după ce a murit un copil de 13 ani
Iubita fiului Nadiei Comăneci, apariţie de senzaţie. Imagine rară cu tânăra în ziua...
Iubita fiului Nadiei Comăneci, apariţie de senzaţie. Imagine rară cu tânăra în ziua în care Dylan a fost în culmea fericirii
De necrezut! Ce a spus Laurențiu Reghecampf despre trecutul amoros al iubitei lui,...
De necrezut! Ce a spus Laurențiu Reghecampf despre trecutul amoros al iubitei lui, Corina Caciuc: „Eu sunt fixist. Cum aș putea să aflu...”
Tot adevărul despre relația dintre Iulia Vântur și Salman Khan. O româncă din...
Tot adevărul despre relația dintre Iulia Vântur și Salman Khan. O româncă din India a dezvăluit detalii neștiute
Regele Charles începe să-i cedeze din funcții moștenitorului William
Regele Charles începe să-i cedeze din funcții moștenitorului William
Măruță a ajuns de urgență la spital. Problema gravă cu care se confruntă....
Măruță a ajuns de urgență la spital. Problema gravă cu care se confruntă. Mesajul dureros de pe patul de suferință
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane...
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane de lei de la primăriile conduse de Clotilde Armand, Radu Mihaiu și Robert Negoiță. Cine le controlează
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește...
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește într-o bucurie