Life

Probleme în miez de noapte pentru Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu: ”A fost îngrozitor”

Necazuri în timpul nopții pentru Cristina Șișcanu și soțul ei, Mădălin Ionescu. Ce au pățit prezentatorii de la Metropola TV.
15.09.2023 | 17:15
Probleme in miez de noapte pentru Cristina Siscanu si Madalin Ionescu A fost ingrozitor
Necazuri în timpul nopții pentru Cristina Șișcanu și soțul ei, Mădălin Ionescu. Ce au pățit prezentatorii de la Metropola TV. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Probleme în miez de noapte pentru Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu. Vedetele le-au povestit internauților ce li s-a întâmplat, subliniind că a fost îngrozitor. Și aceasta nu este singura încurcătură pentru ei.

Necazuri în timpul nopții pentru Cristina Șișcanu și soțul ei, Mădălin Ionescu. Ce au pățit prezentatorii de la Metropola TV

Cristina Șișcanu și soțul ei, Mădălin Ionescu, au avut parte de mai multe necazuri în timpul nopții. Prezentatorii de la Metropola TV au dezvăluit ce au pățit, sperietura fiind una zdravănă și care le-a răpit somnul.

ADVERTISEMENT

Frumoasa șatenă și moderatorul au fost treziți de alarma de securitate care s-a activat singură și care a fost auzită de toți vecinii. Din păcate, aceasta nu s-a declanșat o singură dată, ci de mai multe ori. În plus, cei doi au rămas fără serviciile de internet.

Au uitat să achite factura și compania i-a deconectat în cursul dimineții de vineri, 15 septembrie 2023. Totul s-a întâmplat pentru că prezentatorul este foarte ocupat și pentru că nici nu a primit vreun avertisment de la firma în cauză.

ADVERTISEMENT

„Ziua asta a început bine! Noaptea s-a declanșat alarma de securitate de mai multe ori. I-am terorizat pe vecini! Nici noi n-am reușit din cauza asta să mai dormim cine știe ce pentru că Petra la ora 7 și 15 minute trebuia să fie în autobuzul care o ia de acasă.

Și pentru Cristina a fost înfiorător, nici pentru mine n-a fost comod. Mi se întâmplă să nu mai știu în ce zi trebuie făcute plățile. Uit chestiile astea”, a spus Mădălin Ionescu, soțul Cristinei Șișcanu, pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu, întâlnire de afaceri

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu sunt foarte supărați pentru că, deși plătesc un abonament scump, firma de internet nu are un sistem prin care să își avertizeze clienții în clipa în care se apropie scadența sau că există riscul deconectării.

Cunoscutul moderator a mai precizat că urmează să aibă o întâlnire de afaceri și speră să decurgă totul bine. Pe de altă parte, șatena a încercat să glumească pe seama necazurilor și să nu ia lucrurile prea în serios.

ADVERTISEMENT

„Noi fără internet suntem zob! Acum să sperăm că această întâlnire va fi soldată cu un rezultat pozitiv”, a mai adăugat Mădălin Ionescu pe rețelele de socializare. „Sunt leșinată”, a spus Cristina Șișcanu.

ADVERTISEMENT