Life

Ce au pățit mai mulți turiști români în Albania. Vacanța s-a transformat într-un coșmar: ”Ne pare rău că am ales această destinație”

Ce au pățit mai mulți turiști români în Albania. Vacanța s-a transformat într-un coșmar și regretă că au mers acolo în concediu!
21.07.2023 | 14:53
Ce au patit mai multi turisti romani in Albania Vacanta sa transformat intrun cosmar Ne pare rau ca am ales aceasta destinatie
Ce au pățit mai mulți turiști români în Albania. Foto Captură Youtube
ADVERTISEMENT

Ce au pățit mai mulți turiști români în Albania. Vacanța lor s-a transformat rapid într-un coșmar, iar ei au ajuns chiar să spună că le pare rău că au ales această țară pentru concediu.

Ce au pățit mai mulți turiști români în Albania

Românii au scris pe grupul de Facebook Forum Albania despre faptul că deja regretă că au ales Albania pentru concediu. Mai precis, aceștia au spus că au trecut trei zile de când sunt cazați la Sarande, oraș turistic din această țară.

ADVERTISEMENT

În primul rând, oamenii s-au plâns de faptul că nu au parcări, traficul este infernal și plajele sunt aproape inexistente. Nu în ultimul rând, turistul român respectiv s-a plâns și de prețurile mari de aici.

„Suntem de 3 zile cazați în Sarande și deja ne pare rău că am ales această destinație. Aici, nu prea găsești plaje amenajate, traficul infernal, parcările aproape inexistente, se circula haotic, nu se respectă nicio regula din codul rutier, prețurile mari”, a început postarea românul nemulțumit.

ADVERTISEMENT

Ce alte nemulțumiri au avut turiștii

Despre orașul Kamsil, și el unul celebrul pentru turiștii români care merg pe Riviera Albaneză, românii nu au avut de spus cuvinte mai bune.

Și aici prețurile sunt mari, iar fiecare le face după cum vrea, s-a plâns românul. Un șezlong poate să coste chiar și 35 de euro de persoană și aglomerația este așa mare că nici la acest preț s-ar putea să nu mai găsești.

ADVERTISEMENT

Apa este plină de pietre și drumul este infernal. Abia după circa o oră jumătate de mers cu mașina poți merge la plajă.

„În ceea ce privește Ksamil, plajele sunt împărțite în golfulețe, fiecare își face prețul sau la șezlonguri (între 20 e și 30 e, chiar 35), majoritatea fiind deja ocupate, aglomerație foarte mare, pietroaie în apa, iar drumul pana aici îți dă mari bătăi de cap, deoarece stai în trafic în jur de 1 h, apoi găsirea unui loc de parcare îți mai ia 30′.

ADVERTISEMENT

Sunt câteva plaje sălbatice, mai aerisite, dar traseul este foarte anevoios, fiind în pantă. Benzina a sărit de 9 lei. Nu a mai rămas nimic din ceea ce era Albania acum câțiva ani ( trafic lejer, prețuri ok, plaje puțin populate…)”, a încheiat românul nemulțumit.

ADVERTISEMENT