Life

Ce au putut descoperi polițiștii în corpul unei femei pe aeroport. Un control cu raze X a arătat adevărul

Ce au putut descoperi polițiștii în corpul unei femei. Ea voia să călătorească un avionul, dar nu a mai fost lăsată după un control.
10.08.2023 | 00:30
Ce au putut descoperi politistii in corpul unei femei pe aeroport Un control cu raze X a aratat adevarul
Ce au putut descoperi polițiștii în corpul unei femei. Foto Captură Youtube
ADVERTISEMENT

Ce au putut descoperi polițiștii în corpul unei femei pe aeroport. Aceasta a fost supusă unui control cu raze X, care a arătat adevărul.

Ce au putut descoperi polițiștii în corpul unei femei. Ea voia să călătorească cu avionul

Femeia de doar 20 de ani li s-a părut suspectă polițiștilor de pe Aeroportul Internațional Ezeiza din Buenos Aires, Argentina. Așa că ei au controlat-o și au decis și să-i facă un control cu raze X.

ADVERTISEMENT

Așa au descoperit că aceasta avea cocaină în corp. Tânăra avea în stomac peste 600 de grame de drog, iar ea își pusese și în vagin încă 110 grame de drog de clasa A.

Conform polițiștilor, valoarea totală a cocainei pe care a încercat să o transporte era de peste 37.000 de lire sterline. Tânăra încerca să ajungă la zborul Iberia 2602 către Barcelona. Doar că planurile ei au fost date peste cap.

ADVERTISEMENT

Femeia a fost dusă la spital să-i fie eliminată cocaina din corp

Traficanta de droguri a fost dusă la spital de urgență pentru ca drogurile să-i fie eliminate din organism în siguranță. Ea a stat în spital câteva zile, iar ulterior a fost externată.

Doar că realitatea de acum era una dură, ea fiind cercetată de oamenii legii pentru trafic de droguri. Pe 3 august, femeia a apărut și în fața instanței pentru fapta sa, scrie Metro.co.uk.

ADVERTISEMENT

S-au efectuat percheziții la locuința femeii din Villa del Parque, Buenos Aires, pentru a se vedea dacă ea ținea droguri și acasă. De asemenea, i s-a reținut telefonul și tot ce avea la ea pe aeroport.

Dacă va fi găsită vinovată, conform legii argentiniene, femeia care avea în corp droguri poate să stea în spatele gratiilor chiar și 18 ani.

ADVERTISEMENT

Traficanți de droguri sunt peste tot în lume, inclusiv la noi în țară. Ieri au fost arestați patru astfel de persoane din Maramureș, care făceau trafic cu droguri de mare risc.

ADVERTISEMENT