Life

Ce au transmis Matt LeBlanc şi Courteney Cox, actorii din Friends, la două săptămâni de la moartea lui Matthew Perry: „Întinde-ţi aripile şi zboară”

La două săptămâni de când Matthew Perry s-a stins din viață, colegii săi din serialul Friends au transmis mesaje emoționante.
15.11.2023 | 14:36
Ce au transmis Matt LeBlanc si Courteney Cox actorii din Friends la doua saptamani de la moartea lui  Matthew Perry Intindeti aripile si zboara
Omagiul pe care Matt LeBlanc şi Courteney Cox, i l-au adus lui Matthew Perry. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Actorii serialului Friends, Matt LeBlanc şi Courteney Cox, au transmis mesaje emoționante la două sătpmâni după ce Matthew Perry a fost găsit fără viață, la vârsta de 54 de ani.

Mesajele transmise de Matt LeBlanc şi Courteney Cox după moartea lui Matthew Perry

Moartea lui  Matthew Perry, actorul care a interpretat rolul lui Chandler în Friends, a provocat multă durere, atât în rândul fanilor, dar mai ales a celor care l-au cunoscut, familie și prieteni.

ADVERTISEMENT

Actorul în vârstă de 54 de ani s-a stins din viață în urmă cu aproximativ două săptămâni, la vârsta de 54 ani. Cauza morții sale nu a fost încă deslușită, însă se cunoaște faptul că actorul se lupta de câțiva ani cu dependența de alcool și droguri.

Totuși, rezultatele autopsiei arată că Matthew nu consumase substanțe interzise înainte de deces. Indiferent de circumstanțele în care s-a produs tragedia, unii dintre oamenii care suferă cel mai mult în această perioadă sunt colegii din Friends.

ADVERTISEMENT

Aceștia acceptă cu greu faptul că Matthew Perry nu mai este, astfel că, de curând, Matt LeBlanc şi Courteney Cox- Joey și Monica, au transmis mesaje emoționante în mediul online.

„Întinde-ţi aripile şi zboară”

Matt LeBlanc a publicat a publicat mai multe imagini din serial, în care apar împreună, chiar și unele în care se îmbrățișau, dar și un text în care a amintit cât de mult au însemnat acele momente pentru el.

ADVERTISEMENT

„Cu inima grea îmi iau rămas bun. Momentele petrecute împreună sunt, sincer ,printre momentele preferate din viața mea. A fost o onoare să împart scena cu tine și să te numesc prietenul meu.

Voi zâmbi mereu când mă gândesc la tine și nu te voi uita niciodată. Niciodată. Întinde-ți aripile și zboară frate, ești în sfârșit liber. Multă dragoste. Și cred că păstrezi cei 20 de dolari pe care mi-i datorezi”, este mesajul trimis de actorul din Friends pe Instagram. 

ADVERTISEMENT

Toodată, actrița care a interpretat-o pe Monica a publicat scena în care se află despre relația dintre personajul său și Chandler și a împărtășit o întâmplare de la filmări. „Sunt atât de recunoscătoare pentru fiecare moment petrecut cu tine Matty și îmi lipsești în fiecare zi.

Când lucrezi cu cineva la fel de apropiat ca mine cu Matthew, sunt mii de momente pe care aș vrea să le pot împărtăși. Deocamdată, iată una dintre preferatele mele.

Pentru a da un pic de context, Chandler și Monica trebuiau să aibă o aventură de o noapte în Londra. Dar din cauza reacției publicului, a devenit începutul poveștii lor de dragoste. În această scenă, înainte să începem să filmăm, mi-a șoptit o replică amuzantă. El a făcut adesea lucruri de genul asta. Era amuzant şi bun”, a spus Courteney Cox, despre Matthew Perry.

ADVERTISEMENT
Tags:
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas:...
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas: „Am impus sistarea de urgenţă a lucrărilor“
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Planul lui Juraj Cintula de a-l asasina pe Robert Fico s-ar fi născut imediat...
Planul lui Juraj Cintula de a-l asasina pe Robert Fico s-ar fi născut imediat după alegeri. Urmează 24 de ore critice pentru premierul slovac
Lovitura de milioane de euro dată de afaceristul de doar 28 de ani...
Lovitura de milioane de euro dată de afaceristul de doar 28 de ani care a părăsit definitiv SUA pentru România: E un exemplu
Ce nu s-a văzut la TV, în marea finală de la Chefi la...
Ce nu s-a văzut la TV, în marea finală de la Chefi la cuțite! Câștigătorul a spus tot adevărul, după plecarea celor trei chefi: „Se vede că...„
Se iese MAI DEVREME la PENSIE! Au anunțat
Se iese MAI DEVREME la PENSIE! Au anunțat
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al...
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al Simonei Halep. Imagini fabuloase cu cei doi
Doi absolvenți de MIT, acuzaţi că au furat milioane de dolari în criptomonede,...
Doi absolvenți de MIT, acuzaţi că au furat milioane de dolari în criptomonede, în doar 12 secunde
Răzvan Simion s-a pocăit! Decizia incredibilă luată la 43 de ani! ''Fac tot...
Răzvan Simion s-a pocăit! Decizia incredibilă luată la 43 de ani! ''Fac tot felul de terapii interesante''
Prima declarație a lui Juraj Cintula, scriitorul care l-a împușcat pe premierul slovac...
Prima declarație a lui Juraj Cintula, scriitorul care l-a împușcat pe premierul slovac Robert Fico
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților