Life

Doliu peste Hollywood. Un alt actor iubit de români a încetat din viață

Un nou deces la Hollywood. După moartea lui Matthew Perry, un alt actor faimos, iubit de români, a încetat din viață de curând.
01.11.2023 | 08:57
Doliu peste Hollywood Un alt actor iubit de romani a incetat din viata
Actorul a murit la vârsta de 50 de ani. Sursa foto: BBC
ADVERTISEMENT

Este din nou doliu la Hollywood. După ce sâmbătă a încetat din viață celebrul actor Matthew Perry, în dimineața zilei de marți a murit un alt coleg al său de breaslă, la doar 50 de ani. Era de asemenea îndrăgit de milioane de români și nu numai.

Un alt actor celebru de la Hollywood a murit. Avea doar 50 de ani

Faimosul actor american Tyler Christopher a decedat marți dimineață. S-a stins în casa lui, din San Diego, SUA, în urma unui ”eveniment cardiac”, așa cum au comunicat apropiații săi. Starul era renumit în special datorită rolurilor din peliculele ”General Hospital” sau ”Days of Our Lives”.

ADVERTISEMENT

”Această veste a fost incredibil de şocantă şi sunt devastată de pierderea lui. A fost un actor foarte talentat şi, mai important, un prieten uimitor. Inima mea este alături de prietenii şi familia sa care l-au iubit atât de mult”, a transmis pentru CNN, Chi Muoi Lo, reprezentant al actorului Tyler Christopher.

Decesul lui Tyler Christopher a întristat multă lume

Tyler Christopher a lăsat în urma sa o suferință profundă. Toți cei care l-au cunoscut regretă pierderea lui și au doar cuvinte de laudă. Îl descriu drept un actor foarte talentat și care știa să fie loial și în viața personală, în pofida celebrității.

ADVERTISEMENT

”Tyler a fost un individ cu adevărat talentat, care a luminat ecranul în fiecare scenă pe care a jucat şi s-a bucurat să aducă bucurie fanilor săi loiali prin jocul său actoricesc. Tyler a fost un suflet dulce şi un prieten minunat pentru toţi cei care l-au cunoscut”, a declarat și Maurice Bernard, care a jucat cu Tyler Christopher în ”General Hospital”.

Tyler Christopher a fost operat la cap în 2019

De altfel, Tyler Christopher a început să aibă o stare de sănătate mai șubredă după ce în 2019 a căzut în baia din casă și s-a rănit grav la cap. Atunci a fost transport de urgență la spital, fiind supus unei intervenții chirurgicale de craniotomie.

ADVERTISEMENT

Pentru a se recupera, Tyler Christopher a avut nevoie de o îngrijire atentă. Sora sa a fost cea care i-a sărit în ajutor, solicitând să-i fie tutor legal cât timp se va reface. În 2021 tutela s-a încheiat după ce s-a observat că actorul este mai bine.

Tyler Christopher, probleme cu alcoolul și depresia

În luna mai, Tyler Christopher s-a confruntat cu un eveniment neplăcut. A fost arestat pe aeroportul Hollywood-Burbank, fiind suspectat atunci de ebrietate în spațiul public, conform LA Times. Totuși, el niciodată nu s-a sfiit să-și recunoască problemele cu alcoolul, dar și cu depresia.

ADVERTISEMENT

”Tyler a fost un susținător al sănătății mintale și al tratamentului pentru consumul de substanțe, care a vorbit deschis despre luptele sale cu depresia bipolară și alcoolul”, a mai transmis colegul său de breaslă, Maurice Bernard.

ADVERTISEMENT