Life

Ce avere are Ziv Tetelman, bărbatul cu care a fost surprinsă Alexandra Dinu. Câte companii deține

30.04.2021 | 17:28
Ce avere are Ziv Tetelman, bărbatul cu care a fost surprinsă Alexandra Dinu. Câte companii deține
Ce avere are Ziv Tetelman, bărbatul cu care a fost surprins Alexandra Dinu. Câte companii deține. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ziv Tetelman, bărbatul cu care a fost surprins Alexandra Dinu, nu o duce deloc rău în plan financiar, datorită afacerilor pe care le are în România, care l-au ajutat să strângă sume uriașe de bani. Este considerat un manager de succes la noi în țară, în domeniul său de activitate.

Jurata de la „Românii au talent” a fost surprinsă recent în compania milionarului, despre care se credea că este căsătorit cu Raluca Sandu, cu care are și un băiat, însă cei doi s-ar fi despărțit de ceva vreme, potrivit informațiilor obținute de FANATIK.

Afaceristul deține mai multe companii în domeniul construcțiilor și al sistemelor de ventilație și de climatizare, potrivit spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Ce avere are Ziv Tetelman, bărbatul cu care a fost surprins Alexandra Dinu

Deși nu se știe exact care sunt sumele exacte pe care în conturi afaceristul de origine israeliană, ne putem da seama că este vorba de mulți bani, având în vedere faptul că deține atâtea companii.

Ziv Tetelman și Alexandra Dinu au fost surprinși zilele trecute în timp ce ieșeau din locuința juratei de la Pro TV, după care soțul Ralucăi Sandu a plecat cu șoferul personal către o patiserie, apoi într-un restaurant. Ulterior, cei doi s-au reîntâlnit într-un magazin de fițe, unde au petrecut aproximativ 40 de minute.

ADVERTISEMENT

La un moment dat, Alexandra Dinu l-a luat de braț pe presupusul ei iubit, semn că între ei există o legătură mai strânsă decât cea de prietenie. Blondina s-a despărțit de iubitul ei amerian, Jeffrey Greenstein, însă a încercat să-și țină viața sentimentală departe de ochii presei.

În ce relații sunt Ziv Tetelman și Raluca Sandu

În urmă cu câteva zile, surse din apropierea Ralucăi Sandu au declarat, în exclusivitate pentru FANATIK, că fiica lui Mircea Sandu și Ziv Tetelman nu mai formează un cuplu de ceva timp, iar neînțelegerile dintre ei nu ar fi fost cauzate de către jurata de la „Românii au talent”.

ADVERTISEMENT

„Raluca și Ziv nu mai sunt împreună de mult timp, de când el a intrat în vizorul DIICOT. Apropiații știu asta, au fugit chiar și în Israel în momentul în care el a început să aibă probleme cu legea.

În prezent, nu mai formează un cuplu, dar se ocupă amândoi de creșterea copiilor (n.r. Raluca Sandu și Ziv Tetelman au, în total, patru copii – un băiețel făcut împreună și alți trei copii din relații anterioare)”, au declarat surse din apropierea Ralucăi Sandu pentru site-ul nostru.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 853. 32 pagini + CD Armin Nicoară. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri