Life

Ce avere împart Oana Zăvoranu și Alex Ashraf la divorț! Sumele sunt colosale

Oana Zăvoranu și Alex ashraf au pus capăt relației lor! Ce avere au de împărțit cei doi la divorț? FANATIK oferă detalii în exclusivitate.
27.09.2023 | 11:29
Ce avere impart Oana Zavoranu si Alex Ashraf la divort Sumele sunt colosale
Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au ajuns la divorț. Foto: Instagram/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au ajuns la divorț! După luni bune de speculații că în căsnicia vedetei lucrurile nu ar sta tocmai roz, iată că acum chiar actrița confirmă vestea! FANATIK a aflat ce avere au de împărțit cei doi! După cum se știe, dincolo de faptul că au format un cuplu, Oana și Alex au fost și parteneri de business.

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf, divorț din cauza problemelor cu clinica?

Oana Zăvoranu se declară o femeie liberă! Asta după ce în urmă cu fix o lună își apăra povestea de iubire pe Instagram. Ce-i drept, la începutul lunii august, vedeta a scris pe rețeaua de socializare că trebuie să depășească anumite obstacole în relația ei. Nu a dorit ofere detalii atunci. Ulterior, frumoasa brunetă a revenit cu un alt mesaj, pe 27 august. La acea dată spunea că povestea ei de iubire merge mai departe.

ADVERTISEMENT

O lună a trecut de când totul s-a schimbat. Cel care a intentat divorțul a fost Alex Ashraf, pe 25 septembrie 2023. Se pare că aceștia au ajuns, totuși, la un divorț de comun acord, iar acum una din întrebările care îi macină pe curioși este ce se întâmplă cu imperiul financiar construit de cei doi.

Ce avere au de împărțit cei doi

Pe cei doi i-a legat până acum și clinica Oanei Zăvoranu, One Life, unde Alex Ashraf este administrator și acționar. Afacerea i-a pus în câteva situații neplăcute pe cei doi, aceștia având câteva procese în instanță pe diferite spețe.

ADVERTISEMENT

Clinica Oanei Zăvoranu a intrat, în ultima vreme, în insolvență. Pe anul 2022, aceasta a înregistrat un profit net de 392.184 de lei. Profitul a fost în scădere cu 82% față de sumele câștigate în anul anterior, 2021. Cu această clinică, Ashraf și Oana Zăvoranu au rulat o cifră de afaceri de peste 6 milioane de lei.

O altă firmă, cu o vechime de 6 ani, este Kanye Star Prod SRL, care i-a adus vedetei un profit ceva mai modest în 2022, de aproximativ 28.000 de lei. Această firmă care se ocupă de comerțul cu amănuntul al produselor cosmetice și de parfumerie este în continuare pe verde. Are o cifră de afaceri de 40.000 de lei.

ADVERTISEMENT

Se pare că dincolo de neînțelegerile care au existat între cei doi ca și cuplu, și problemele legate de clinică ar fi umbrit fericirea acestei relații. De altfel, Alex Ashraf și Oana Zăvoranu au vorbit mereu la unison atunci când în presă a izbucnit câte un scandal iscat de foștii colaboratori sau angajați de la clinică. Cei doi și-au apărat investiția până când afacerea a ajuns în pragul falimentului.

Ce spunea Oana Zăvoranu despre relația ei acum fix o lună

Așa cum precizam în rândurile de mai sus, Oana Zăvoranu spunea acum o lună că relația ei nu suferă sincope. A scris că va depăși toate obstacolele apărute, după ce au apărut informații că Alex i-ar fi fost infidel cu o domnișoară.

ADVERTISEMENT

„Când dragostea este adevărată, nu există nimic să o poată învinge! Ea mută munții din loc, vindecă orice boală și face să treacă orice suferință. Nu mai trăiți zilnic ce vi se inoculează parșiv și aberant. Trăiți ceea ce este profund, sănătos și de bun gust.

Iubiți-vă soții și soțiile, familiile, animăluțele, tot ce e iubire în forma cea mai pură și în profunzime. Familia, adica familia tradițională, este nucleul care se dorește cel mai ardoare distrus”, scria Oana Zăvoranu pe Instagram. Mesajul ei nu prevestea ceea ce a dezvăluit Zăvo acum, pentru Antena Stars, și anume că nu mai e cu Ashraf.

Există, totuși, un mesaj care a ridicat semne de întrebare cu referire la fericirea din relația ei. „Noi doi, cu ajutorul lui Dumnezeu am trecut și vom trece toate obstacolele vieții.  Suntem suflete pereche și așa a decis El”, a scris Oana Zăvoranu pe Instagram, pe 8 august 2023.

 

 

ADVERTISEMENT