Life

Ce bacșiș colosal a primit o chelneriță pentru o comandă banală. A fost dată imediat afară

O chelneriță și-a pierdut locul de muncă din cauza unui client generos care a lăsat un bacșiș uriaș. Povestea ei i-a uimit pe toți.
19.02.2024 | 11:11
Ce bacsis colosal a primit o chelnerita pentru o comanda banala A fost data imediat afara
O chelneriță și-a pierdut locul de muncă după ce a primit un bacșiș uriaș. Sursa foto: Canva
ADVERTISEMENT

O întâmplare cel puțin ciudată a avut loc într-un restaurant. Pentru că a fost amabilă, o chelneriță a primit un bacșiș consistent din partea unui client care a servit masa. Din păcate, norocul ei nu a durat prea mult, căci patronul restaurantului a decis să o concedieze.

O chelneriță din Michigan, ”lovită” de noroc la locul de muncă

O chelneriță de la un restaurant din Michigan a râs cu un ochi și a plâns cu altul. Ziua ei la locul de muncă arăta promițător, mai ales după ce a primit un bacșiș uriaș. Însă, femeia nu s-a putut bucura prea mult de el.

ADVERTISEMENT

Un client fidel al unui restaurant din Michigan a decis să fie foarte darnic cu una dintre chelnerițele localului. Cea care l-a servit pe bărbat s-a ales cu un bacșiș colosal, cum nu a mai fost lăsat vreodată.

Bărbatul a făcut consumație în local de 32 de dolari. Chelnerița nu avea așteptări prea mari, însă, norocul i-a surâs în acea zi. A avut șansa să servească unul dintre bărbații cu dare de mână.

ADVERTISEMENT

De obicei, la respectivul restaurant din Michigan, potrivit cancan.ro, bacșișul sugerat reprezintă 20% sau 25% din întreaga notă. Cu alte cuvinte, bărbatul putea să lase fie 5.95 dolari, fie 7.44 dolari.

Femeia a trecut de la extaz la agonie în scurt timp

În aceea zi, bărbatul a simțit nevoia să fie generos, așa că i-a oferit femeii un bacșiș uriaș. 10.000 de dolari a fost suma pe care chelnerița a primit-o de la clientul darnic.

ADVERTISEMENT

Pentru că suma a fost una foarte mare, femeia a fost la un pas de leșin. Nici nu i-a venit să creadă că acei bani sunt ai ei. Evenimentul a fost unul special, astfel că întreaga întâmplare a ajuns în presa locală.

După ce și-a revenit din șoc, chelnerița a ales să împartă bacșișul cu toți colegii ei. Deși putea ține suma întreagă doar pentru ea, aceasta a ales să ofere fiecărui coleg câte 1.200 de dolari.

ADVERTISEMENT

Din păcate, chelnerița a primit și o veste proastă. Imediat după ce a primit bacșișul generos pe care l-a împărțit cu toți, a urmat ceva la care nu s-a așteptat nicio secundă.

Șeful său a sunat-o și i-a spus că este concediată. Chelnerița a aflat că nu mai are loc de muncă printr-un simplul apel telefonic. Femeia nu și-a putut explica ce l-a motivat pe șeful ei să ia această decizie.

La rândul său, patronul restaurantului s-a apărat și a spus că nu are de-a face cu banii pe care i-a primit bacșiș. Concedierea ei a avut alte motive, potrivit lui, toate fiind ”decizii de afaceri”.

ADVERTISEMENT
Tags: