Life

Ce „boală” are fiica lui Adrian Minune. Karmen s-a destăinuit pe rețelele de socializare: „Toate fetele au problema asta. Eu recunosc”

Fiica lui Adrian Minune, moment de sinceritate pe rețelele de socializare. Cu ce boală se confruntă Karmen. A spus că toate fetele o au.
24.10.2022 | 19:59
Ce boala are fiica lui Adrian Minune Karmen sa destainuit pe retelele de socializare Toate fetele au problema asta Eu recunosc
Ce „boală” are fiica lui Adrian Minune. Karmen s-a destăinuit. foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Fiica lui Adrian Minune le-a făcut o destăinuire fanilor de pe rețelele de socializare. Tânăra a recunoscut că are o „boală” legată de filtrele de înfrumusețare de pe social media, lucru pe care ar trebui să îl recunoască toate fetele.

Ce „boală” are fiica lui Adrian Minune. Karmen s-a destăinuit

Fiica lui Adrian Minune le-a vorbit fanilor de pe rețelele de socializare despre „boala” sa și a spus că nu poate să trăiască fără filtrele de înfrumusețare, așa că se simte nevoită să le folosească de fiecare dată când se filmează.

ADVERTISEMENT

De asemenea, aceasta i-a îndemnat și pe urmăritorii săi să recunoască că au această dependență de filtre și chiar a spus că se enervează foarte tare atunci când dispare filtrul, pentru că ajunge să se obișnuiască cu imaginea sa cosmetizată de filtrele de pe aplicații.

„Sincer, mi-am dat seama că sufăr de o boală, se numește >, nu mai pot să mă filmez fără, frate.

ADVERTISEMENT

Știu că și voi treceți prin asta, trebuie să recunoașteți! Când te vezi fără filtru, îți vine să spargi telefonul, că te obișnuiești cu tine arătând așa, ca și cum asta ar fi adevărat”, a povestit Karmen pe Instagram.

Karmen recunoaște că este mai frumoasă cu filtre

Fiica lui Adrian Minune a spus că toate fetele au această problemă cu filtrele și chiar le-a îndemnat pe internaute să admită că își preferă înfățișarea cu aceste filtre, ea însăși recunoscând că se place mai mult cu îmbunătățirile aduse de ele.

ADVERTISEMENT

Karmen își preferă aspectul fizic în acest mod pentru că filtrele modifică fizionomia și fac pe oricine să arate mai bine, de la un nas mai mic, la o frunte mai îngustă și buze mai mari. Pe scurt, spune Karmen, filtrele de pe rețelele de socializare le fac pe toate.

„Multă lume o să zică: >. Dar pe bune acum, toate fetele au problema asta, recunoașteți!

Aveți tupeul? Eu recunosc, sunt mai frumoasă cu filtru, toată lumea este. Filtrul îți micșorează nasul, îți ridică ochii, îți mărește buzele, îți micșorează fruntea”, a spus fiica lui Adrian Minune.

ADVERTISEMENT