Life

Unde te distrezi în octombrie? Tudor Chirilă, Taxi, Bosquito și alți artiști te așteaptă la concerte

O serie de concerte vor avea loc în luna octombrie 2021 în București. Trupe mari au pregătite spectacole în perioada următoare.
27.09.2021 | 16:04
Unde te distrezi in octombrie Tudor Chirila Taxi Bosquito si alti artisti te asteapta la concerte
ADVERTISEMENT

Sezonul concertelor nu s-a încheiat în Capitală. Luna octombrie 2021 vine cu o serie de spectacole ale unor artiști iubiți de toată lumea.

Printre cei care vor încânta publicul bucureștean se numără Tudor Chirilă și trupele Taxi și Bosquito.

ADVERTISEMENT

Luna începe în forță din punct de vedere muzical. Pe 1 octombrie, Taxi va susține un concert la Grădina Urbană începând cu orele 19:00.

Concerte în luna octombrie 2021, în București

În aceeași zi concertează și formația Bosquito la Hard Rock Cafe, de la ora 22:30.

Apocalyptica îi așteaptă pe fanii genului rock pe 5 octombrie la Arenele Romane. Show-ul este programat pentru ora 20:00.

ADVERTISEMENT

Carla s Dreams va susține un recital live al celor mai celebre melodii miercuri, 6 octombrie, de la ora 21:30. Spectacolul va avea loc la Hard Rock Cafe.

A doua zi, pe 7 octombrie, tot de la 21:30, trupa Byron va susține un concert tot la Hard Rock, potrivit infomusic.ro.

ADVERTISEMENT

Belgienii de la Hooverphonic vin în România vineri, 8 octombrie, pentru un show de zile mari, la Arenele Romane.

Mihai Mărgineanu & Banda le dau întâlnire bucureștenilor sâmbătă, 9 octombrie, în True Club. Nikos Vertis revine în România pe 13 octombrie, la Sala Palatului. Recitalul este programat pentru ora 19:30.

ADVERTISEMENT

Tot pe 13 octombrie, The Motans face atmosferă la Hard Rock Cafe începând cu ora 21:30. A doua zi, la aceeași oră, localul are pregătit un spectacol marca Taxi.

Unul dintre festivalurile lunii octombrie, Metal Gates Festival 2021, se va ține la Quantic Club. Festivalul începe pe 15 octombrie și se încheie pe 16.

ABBA Revival, show la Hard Rock Cafe

Bosquito mai are un spectacol programat pentru Grădina Urbană, pe 16 octombrie, de la ora 19:00. Tudor Chirilă și Vama le vor face seara mai bună celor care vor trece pragul Hard Rock Cafe pe 20 octombrie, de la ora 21:30.

Renumita trupă Azur le dă întâlnire nostalgicilor muzicii de petrecere de altădată la True Club, vineri, 22 octombrie.

Hard Rock Cafe încheie seria concertelor din luna octombrie cu show-ul ABBA Revival pe 29 octombrie, de la ora 21:30.

Accesul în sălile de spectacol și în cluburi, restaurante și cafenele se face, potrivit legii, doar cu prezentarea certificatului verde.

Românii care nu sunt vaccinați, au un test negativ efectuat în ultimele 72 de ore ori dovedesc că au trecut prin Covid-19 sunt acceptați la spectacolele și concertele care vor avea loc în perioada următoare.

 

ADVERTISEMENT