Life

Ce concurenți participă la Te cunosc de undeva, sezonul 19. Cuplu-surpriză la show-ul de la Antena 1

Concurenții de la Te cunosc de undeva, sezonul 19. Un cuplu-surpriză va participa la show-ul transformărilor, de la Antena 1.
09.03.2023 | 21:45
Ce concurenti participa la Te cunosc de undeva sezonul 19 Cuplusurpriza la showul de la Antena 1
Ce concurenți participă la sezonul 19 Te cunosc de undeva. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

S-a aflat ce concurenți vor participa la Te cunosc de undeva, sezonul 19, care va începe în viitorul apropiat. Un cuplu-surpriză se numără printre echipele participante în noul sezon.

Ce concurenți participă la sezonul 19 Te cunosc de undeva. Un cuplu-surpriză va fi văzut la Antena 1

Recent, s-a aflat că Anca Țurcașiu va participa la show-ul transformărilor de la Antena 1, alături de Jean Gavril, dar și WRS și Emilian, câștigătorii sezonului trecut. Nu se știe exact când va începe noul sezon dar, cel mai probabil, va putea fi vizionat în această primăvară.

ADVERTISEMENT

De asemenea, printre cele opt cupluri de vedete se numără și cel format din Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, care au participat și în trecut la emisiune și chiar au câștigat.

Romică Țociu se va întoarce și el în competiție, alături de Vlăduța Lupău, potrivit click.ro. Valentin și Codruța Sanfira, care formează un cuplu și în viața reală, vor participa și ei în sezonul 19.

ADVERTISEMENT

Valentin Sanfira este cunoscut pentru emisiunea culinară de la Prima TV, și anume Mama ta gătește mai bine. Partenera acestuia, Codruța, este cunoscută datorită melodiilor pe care le lansează.

Prezentatorii show-ului de la Antena 1 vor fi în continuare Alina Pușcaș și Pepe. La masa juriului vor rămâne, la fel ca până acum, Cristi Iacob, Ozana Barabancea, Andreea Bălan și Aurelian Temișan. Zarug, fostul concurent din sezonul 17, va realiza interviuri cu participanții la transforming show.

ADVERTISEMENT

Au început filmările pentru sezonul 19 Te cunosc de undeva

Filmările pentru sezonul cu numărul 19 au început de curând, iar cuplurile de vedete sunt pregătite să dea tot ce au mai bun în cadrul competiției, pentru a câștiga marele premiu.

“Sunt bucuroasă să vă anunţ că am început filmările pentru cel de-al 19-lea sezon «Te cunosc de undeva!», unul dintre cele mai longevive show-uri de televiziune din România.

ADVERTISEMENT

Abia aşteptăm să vă arătăm ce se întâmplă pe platoul de filmare, să descoperiţi artiştii care deja se bucură de nişte transformări absolut fabuloase! Avem foarte, foarte multe surprize, dar deocamdată nu vă putem spune mai mult! Fiţi cu ochii pe noi!”, a transmis Alina Pușcaș.

La rândul său, Pepe a ținut să spună câteva cuvinte despre noul sezon al îndrăgitului show. Este al treilea sezon pe care artistul îl prezintă la Antena 1, după ce Cosmin Seleși a plecat la Pro TV.

“Doar din ce am văzut până acum vă spun sigur că se anunţă un sezon cu totul şi cu toul special, pontos, cu concurenţi unul şi unul, artişti îndrăgiţi puşi pe distracţie şi dornici să se arunce cu toată bucuria în jocul acesta!

Să vedeţi întrecere între ei ce o să fie! Şi câte noutăţi v-am pregătit! În acest moment, pot să vă spun că doar scena şi Zarug au rămas aceiaşi! Şi, evident, eu şi Alina!”, a fost mesajul transmis de artistul de muzică latino.

ADVERTISEMENT