Life

Ce condiție le-a pus un proprietar din Cluj viitorilor chiriași pentru apartamentul său. Nimeni nu a putut să înțeleagă motivul

Condiția incredibilă pe care un proprietar din Cluj le-a impus-o viitorilor chiriași. Oamenii nu au înțeles care de ce a luat această decizie.
02.01.2024 | 10:34
Ce conditie lea pus un proprietar din Cluj viitorilor chiriasi pentru apartamentul sau Nimeni nu a putut sa inteleaga motivul
Cerința inexplicabilă pusă de un bărbat care a dat în chirie un apartament din Cluj. Sursa foto: Freepik
ADVERTISEMENT

Devine din ce mai greu pentru oameni să găsească o chirie, mai ales în Cluj, acolo unde se cunoaște faptul că prețurile sunt unele destul de piperate. Dar un proprietar a impus o regulă neașteptată celor care vor să se mute în apartamentul său.

Care este condiția inexplicabilă cerută de un proprietar care a dat în chirie un apartament din Cluj

Nu doar că prețurile de piață imobiliară sunt mari, mai ales în Cluj-Napoca, dar uneori proprietarii de locuințe le și supraapreciază, așa cum s-a întâmplat cu garsonieră minusculă devenită celebră în anii trecuți. 

ADVERTISEMENT

De altfel, exemplul primei proprietăți a fost urmat și de altele, astfel că orașul a devenit ținta a numeroase glume printre internauți. Adevărul este, însă, că mulți proprietari cer sume destul de mari în schimbul unor condiții nu atât de bune.

Aceștia mizează că în oraș vin foarte mulți tineri, studenți, dar și persoane în căutarea unui loc de muncă. Dar pe lângă chiria lunară, un chiriaș mai are și alte condiții de respectat.

ADVERTISEMENT

Unele dintre acestea sunt de-a dreptul bizare și aproape imposibil. Este și cazul unui bărbat care a pus anunț pe grupurile locale că oferă în chirie un apartament de 44 de metri pătrați în Cluj.

Cum sună anunțul bărbatului

Locuința cu două camere este situată într-un complex rezidențial, iar prețul este de 400 de euro. Suma pe care oamenii o au de plată este, când vine vorba despre acest apartament, cea mai mică problemă.

ADVERTISEMENT

Bărbatul din Cluj a specificat că apartamentul său se află la prima închiriere și că totul este nou, însă a menționat de la bun început că nu este disponibil să-l ofere în chirie decât unui bărbat.

Clujeanul nu vrea o familie sau mai mulți bărbați, nici măcar o femeie- cerință mai des întâlnită. Însă, nimeni nu a putut înțelege care este motivul care a stat la baza cererii proprietarului.

ADVERTISEMENT

„Dau în chirie unui bărbat apartament format din bucătărie cu living, dormitor, baie, balcon, în suprafață totală de 44 mp, superfinisat, mobilat și utilat, în bloc nou, prima închiriere în Omnia – Apahida – Cluj. Preț 400 euro +garanție (închiriere imediată)”, se arată în anunț, conform cancan.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: