Life

Ce condiții a pus Prințul Harry pentru a participa la încoronare. Doar câteva i-au fost acceptate

Ce condiții a pus Prințul Harry pentru a participa la încoronarea tatălui său, Regele Charles al III-lea. Doar câteva i-au fost acceptate.
21.04.2023 | 15:28
Ce conditii a pus Printul Harry pentru a participa la incoronare Doar cateva iau fost acceptate
Ce condiții a pus Prințul Harry pentru a participa la încoronare. Foto Hepta
ADVERTISEMENT

Ce condiții a pus Prințul Harry pentru a participa la încoronarea Regelui Charles al III-lea. Acesta nu a vrut să vină oricum la marele eveniment.

Ce condiții a pus Prințul Harry pentru a participa la încoronare

Prințul Harry a avut foarte multe cereri pentru a participa la încoronarea tatălui său. Doar câteva i-au fost acceptate. Iată ce voia prințul!

ADVERTISEMENT

Primul dintre lucrurile pe care le-a dorit Prințul Harry pentru a veni la încoronare este să discute cu tatăl său. Aceasta este una dintre condițiile care au fost acceptate. Acesta ar căuta împăcarea cu familia sa.

„El spune că vrea să se împace cu familia lui și că acest lucru ține de ei, dar, până acum, nimic nu s-a întâmplat în acest sens”, a dezvăluit o sursă pentru The Mirror.

ADVERTISEMENT

Ceea ce nu se va întâmpla, însă, va fi o discuție între Harry și William. Deși a fost pe lista de condiții impusă de fiul cel mic al regelui, iată că aceasta nu se va îndeplini. Cei doi frați vor sta departe unul de altul la încoronare.

Deși ar fi vrut ca atmosfera toxică pentru el din familie să se încheie, acest lucru nu este posibil. Având în vedere dezvăluirile făcute de Prințul Harry în documentul Netflix pe care l-a filmat cu Meghan Markle și de dezvăluirile făcute în cartea sa, este puțin probabil să fie primit cu brațele deschise.

ADVERTISEMENT

Ce condiție a pus Prințul Harry legat de Meghan Markle

O altă condiție pusă de Prințul Harry pentru a merge la încoronarea tatălui său a fost ca Meghan Markle să primească o invitație oficială de a participa.

Cu acest lucru i s-a făcut pe plac, doar că soția lui a ales să nu participe până la urmă. „Ducesa de Sussex va rămâne în California cu Prințul Archie și Prințesa Lilibet”, a transmis Casa Regală.

ADVERTISEMENT

Un alt lucru pe care îl dorește Prințul Harry este ca ziua fiului său să fie marcată la încoronare. Este ziua de naștere a lui Archie, primul său născut și ar vrea ca evenimentul să nu fie uitat.

„Ziua de nașterea a lui Archie cade chiar pe 6 mai, iar Ducii de Sussex își doresc ca familia să nu facă abstracție de acest lucru. Ei au cerut marcarea aceastui moment în timpul ceremoniei regale, celebrarea lui în vreun fel”, a mai spus o sursă pentru Ok Magazine UK.

ADVERTISEMENT