Life

Ce copii frumoși are Volodimir Zelenski! Președintele Ucrainei, mândru de Aleksandra și Kiril

Volodimir Zelenski, președintele Ucrainei, are doi copii minunați, pe care încearcă să îi ferească de contextul beligerant din țara sa: un băiat de 9 ani și o fată de 17.
01.03.2022 | 11:08
Olena și Volodimir Zelenski au doi copii împreună. Foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Familia lui Volodimir Zelenski a ajuns în prim plan pe întreg mapamondul, în contextul războiului din Ucraina. Șeful statului vecin rezistă în bătălia cu Rusia în primul rând pentru familia lui și apoi pentru cetățenii pe care îi reprezintă.

Volodimir Zelenski are doi copii. Fata președintelui Ucrainei face 18 ani în luna iulie

Zelenski este destul de activ pe rețelele de socializare, în special pe Instagram. Acolo are o serie de fotografii cu partenera sa de viață, Olena, și cei doi copii. Președintele ucrainean a vrut să marcheze anumite momente speciale din viața familiei sale, precum zilele de naștere ale copiilor, ori vacanțele în care au fost aceștia.

ADVERTISEMENT

În imaginile de pe Instagram, realizate înaintea războiului, evident, Zelenski apare zâmbitor alături de Aleksandra, care în luna iulie va împlini 18 ani, și Kiril, băiețelul venit pe lume în anul 2013.

Din motive lesne de înțeles, nu se știe unde se află familia președintelui, mai ales că aceasta este una dintre țintele invadatorilor ruși. Zelenski a dat asigurări prin intermediului paginii sale că atât cei doi copii cât și Olena, nevasta lui, sunt în siguranță.

ADVERTISEMENT

Niciunul din familia Zelenski nu a părăsit Ucraina până la această oră. Fiecare luptă în maniera proprie în războiul care devine din ce în ce mai sângeros.

Partenera lui Zelenski, activă pe Instagram

Chiar dacă nu s-a mai făcut văzută de ceva vreme, Olena continuă lupta ei prin intermediul paginii sale de Instagram, urmărită de aproape 2 milioane de persoane. Aceasta postează poveștile cutremurătoare ale războiului, imaginile disperării cu victimele care nu mai știu încotro s-o apuce.

ADVERTISEMENT

Recent, Olena a publicat o fotografie emoționantă cu o fetiță născută în plin război, în refugiul antiaerian din Kiev. Postarea ei a ajuns la inimile internauților. Textul pe care Olena l-a scris a devenit viral.

„Această fetiță s-a născut într-un loc de refugiu antiaerian, în Kiev. Ar fi trebuit să vină pe lume în condiții cu totul diferite. Ar fi trebuit să se nască sub un cer pașnic. În ciuda războiului, există medici care au grijă de ea. Doctorii fac tot posibilul să fie protejată”, a scris Olena pe Instagram.

ADVERTISEMENT

 

Tags: