Life

Ce crede Andreea Mantea despre câștigătorii primului sezon Casa Iubirii. Le-a prezis viitorul

Andreea Mantea a vorbit despre câștigătorii primului sezon Casa Iubirii. Prezentatoarea a prezis viitorul pentru Larisa și Sorin.
18.01.2023 | 08:29
Ce crede Andreea Mantea despre castigatorii primului sezon Casa Iubirii Lea prezis viitorul
Sorin și Larisa au câștigat primul sezon Casa Iubirii. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Sorin și Larisa sunt concurenții care au câștigat primul sezon al showului matrimonial, Casa Iubirii. Andreea Mantea, prezentatoarea emisiunii, are o viziune optimistă asupra lor.

Andreea Mantea, opinie despre Sorin și Larisa, câștigătorii de la Casa Iubirii 2023

Andreea Mantea a vorbit emoționată despre încheierea primului sezon al concursului despre dragoste, care este inspirat din ”Puterea Dragostei” și filmat în România.

ADVERTISEMENT

Frumoasa moderatoare a văzut sentimentele din ochii câștigătorilor pentru partenerii lor și crede că vor bate clopote de nuntă pentru aceștia, ”garantat, sută la sută”.

”Au trecut nouă luni…exact timpul în care stă un fetus la incubator și devine bebeluș. Iată primul meu bebeluș, primul meu sezon de Casa Iubirii. Sunt foarte mândră, pentru că o nuntă este garantată, sută la sută sigură.

ADVERTISEMENT

S-au găsit aici în Casa Iubirii, pleacă de mânuță, se mută împreună. Cuplul ăsta este garantat, 100%. Am încredere în ei 100%.

Ulterior, mai avem alte două cupluri, care Doamne ajută să reziste, să fie bine și îmi doresc enorm ca această experiență pentru ei să rămână în inimile lor ca ceva foarte important”, a declarat Andreea Mantea în cadrul emisiunii online, ”Culisele Iubirii”.

ADVERTISEMENT

Care a fost premiul cel mare de la Casa Iubirii

Sorin și Larisa au visuri mari după ce au ieșit biruitori din competiția unde au trăit iubirea la intensitate maximă. Ei au obținut câte un cec în valoare de 10.000 de euro.

Sorin vrea să-și ajute părinții și socrii cu o parte din bani, iar restul să-i investească în viața lui. Larisa a precizat că îi va strânge pentru a-și cumpăra un apartament în Capitală, unde vrea să locuiască alături de sora sa geamănă, Dori.

ADVERTISEMENT

Pe lângă premiul cel mare, cei doi câștigători au mai reușit în timpul emisiunii să ia câte 5.000 de lei de fiecare dată când ieșeau favoriții publicului.

Totodată, nici bine nu s-a încheiat primul sezon din Casa Iubirii, căci Kanal D deja a pornit filmărille pentru al doilea sezon. Din acesta fac parte și participanți din primul.

ADVERTISEMENT