Life

Cine sunt concurenții sezonului 2 Casa iubirii. Surprize la Kanal D: un băiat a demisionat de la MApN pentru acest show!

Cine sunt noii concurenți de la Casa iubirii? Există câteva surprize în distribuția participanților reality-show-ului de la Kanal D.
16.01.2023 | 13:02
Cine sunt concurentii sezonului 2 Casa iubirii Surprize la Kanal D un baiat a demisionat de la MApN pentru acest show
Casa iubirii 2: totul despre noii concurenți. În imagine: prezentatoarea Andreea Mantea și Patrick, fost angajat la Ministerul Apărării. Foto: Instagram/ Kanal D
ADVERTISEMENT

Nici nu bine s-a terminat primul sezon Casa iubirii (câștigat de Sorin și Larisa), că astăzi, 16 ianuarie 2023, Kanal D dă drumul celei de-a doua ediții. FANATIK vă prezintă identitatea celor 10 concurenți plus detalii despre aceștia.

Totul despre noii concurenți de la Casa iubirii, ediția 2023

Andreea Mantea muncește la foc automat de aproape un an la reality-show-ul care a cucerit încă de la primele ediții inimile telespectatorilor. Casa iubirii se deschide pentru noi tineri care vor să își găsească sufletul pereche, iar surprizele sunt uriașe. Fetele sunt extrem de atrăgătoare, însă nici băieții care au trecut castingul, în urma caravanei care a umblat prin toată țara, nu sunt de ici, de colo!

ADVERTISEMENT

5 fete și 5 băieți au pășit azi în casa în care s-ar putea să își găsească marea iubire, locul ideal pentru flirturi și promisiuni pe care tinerii promită să le țină până la capăt.

Din distribuția noului sezon fac parte Nona, Cristina, Mihaela, Bia și Emma. Nona are 30 de ani și vine din Republica Moldova. Se descrie drept o fată hotărâtă, dar și diplomată atunci când este nevoie, când situația o cere. Aceasta lucrează ca artist tatuator, fiind pasionată de desenele corporale. Femeia a trecut prin experiența unei căsătorii, însă, în ciuda dezamăgirii, ea speră în continuare că va găsi un bărbat potrivit.

ADVERTISEMENT

Bia, 19 ani, vine din Iași și e studentă la Coregrafie. Fata crede în dragostea la prima vedere, fiind nerăbdătoare în același timp și să își facă prieteni.

Mihaela (28) vine din Satu Mare, oraș din care e și Sorin, câștigătorul primului sezon al emisiunii. Aceasta profesează ca recepționeră la un hotel. Se descrie amuzantă, sinceră, uneori chiar tranșant de sinceră. E foarte atașată de mama și bunica ei și spune că familia este pe primul loc pentru ea.

ADVERTISEMENT
concurenti casa iubirii
Cei 10 concurenți de la Casa iubirii: Patrick, Robert, Alexandru, Andrei, Marinel, Nona, Bia, Cristina, Mihaela și Emma. Foto: KANAL D

Printre băieți se numără și un interpret de muzică de petrecere

Cristina (19) este din Sibiu și studiază Dreptul. N-a avut norocul să găsească pe cineva pe placul ei, dar speră că în acest reality-show va întâlni un băiat care să o aprecieze așa cum merită.

Cât despre Emma (20), cea de-a cincea concurentă, aceasta e ospătar, șoferiță și curier. Tânăra provine din Onești și susține că e o luptătoare feroace, mai ales când vine vorba de dragoste.

ADVERTISEMENT

Să îi cunoaștem acum mai bine și pe băieți! Robert (32) locuiește în Spania de mai bine de 20 de ani și este instalator de fibră optică. În trecut, tânărul a fost model. Cel mai mult adoră să dea ture cu motocicleta în timpul său liber. Acesta cunoaște ca în palmă, datorită raidurilor cu motorul, toată vecinătatea orașului Valencia.

Județul Satu Mare a mai dat un concurent pentru actualul sezon. Din nord-vestul țării vine și Marinel, în vârstă de 27 de ani, cântăreț de muzică de petrecere și agricultor. Spune despre el că e descurcăreț indiferent de situația în care se află și că un bărbat ar trebui să facă față oricărui obstacol în viață.

Andrei a lăsat jobul de la MApN pentru a-și găsi iubirea la televizor

Andrei (26) a fost angajat în cadrul Ministerului Apărării Naționale. Ieșeanul a lăsat Armata pentru a face parte din distribuția acestui sezon Casa iubirii. Este cuceritor prin definiție, e destul de pretențios în relațiile cu femeile și spune că are un simț al umorului destul de bine dezvoltat.

Alexandru (21) vine din București și studiază kinetoterapia. Se caracterizează drept o persoană disciplinată și extrem de carismatică. Nu îi place să fie tratat de sus de cei din jur și poate reacționa ca atare.

Ultimul, dar nu cel din urmă, Patrick (22, Timișoara) a lucrat la firma de securitate a tatălui său până să ajungă în Casa iubirii. Susține că este prietenos, iar marele atuu pe care mizează când întâlnește o fată este zâmbetul său.

Emisiunea „Casa iubirii”, prezentată de frumoasa Andreea Mantea, este difuzată de luni până vineri la orele 10:00 și 16:30, iar sâmbăta și duninica de la 16:00, respectiv 19:00.

 

ADVERTISEMENT