Life

Ce crede fiul lui Cătălin Zmărăndescu că ar trebui să facă Faimosul cu banii de la Survivor România 2022: ”Poate își va plăti datoriile”

Mihai, fiul lui Cătălin Zmărăndescu, a recunoscut pentru FANATIK că, după întoarcerea Faimosului de la Survivor România 2022, așteaptă ca acesta să își plătească datoriile pe care le are față de el.
29.03.2022 | 12:07
Ce crede fiul lui Catalin Zmarandescu ca ar trebui sa faca Faimosul cu banii de la Survivor Romania 2022 Poate isi va plati datoriile
Catalin Zmărăndescu este așteptat, de fiul său, să își plătească datoriile pe care le are față de tânăr cu banii pe care i-a câștigat la Survivor România 2022 / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Mihai, fiul lui Cătălin Zmărăndescu, a explicat, pentru FANATIK, că, orice s-ar întâmpla, va refuza să mai aibă vreo conversație cu tatăl său, ultimul dintre Faimoșii eliminați de la Survivor România 2022 și că singurul lui pe care îl mai dorește este să își primească banii înapoi, datoriile pe care le-ar avea luptătorul față de tânăr fiind de 1.500 de euro.

Mihai așteaptă ca tatăl său, Cătălin Zmărăndescu, să-și plătească datoriile

Relația dintre Cătălin și Mihai Zmărăndescu s-a stricat și din cauza unor chestiuni financiare lăsate nerezolvate. ”Nu o să mai văd niciodată ce are el să îmi dea și are să îmi dea sume serioase. Sunt două feluri de datorii.

ADVERTISEMENT

Datorii făcute de Cătălin, direct, la mine, când i-am dat bani în mână și datorii pe care le are, dar pe care nu recunoaște că le are. Bani pe care i i-am dat în mână sunt 1.500 de euro. Bani pe care i-am dat eu, lui.

Apoi, în 10 meciuri cu el am câștigat, în medie, cam 800 de lire (circa 1000 de euro, n.red.) pe fiecare luptă. În primul meci fără el, în 2018, am făcut 3000 de euro. Înțelegeți? Acum, că el nu mi-a dat ce trebuia… E foarte ciudată diferența de bani, cred eu”, spunea, pentru FANATIK, Mihai Zmărăndescu.

ADVERTISEMENT

Iar acum, cu Cătălin Zmărăndescu întors de la Survivor România 2022, după mai bine de două luni petrecute în tabăra Faimoșilor, Mihai așteaptă să fie căutat de tatăl său măcar pentru a-i fi achitate datoriile.

”Acum s-a întors cu niște bani de la Survivor România. Poate își va plăti datoriile pe care le are față de mine. Alea pe care le are faptic, de la banii pe care i i-am dat eu în mână, nu și celelalte, că sigur se face că nu înțelege despre ce e vorba”, ne-a mai spus Mihai Zmărăndescu.

ADVERTISEMENT

Trebuie precizat că informațiile cu privire la onorariul primit de Cătălin Zmărăndescu vorbesc despre o sumă de 4.500 de euro pentru fiecare săptămână petrecută la Survivor, ceea ce duce la încasări totale făcute de Faimos în jurul a 50.000 de euro.

Fiul lui Cătălin Zmărăndescu nu mai vrea să audă de Faimos

La o săptămână după momentul eliminării lui Cătălin Zmărăndescu de la Survivor România 2022, Mihai, fiul acestuia, ne-a dezvăluit că, până acum, nu a avut nicio conversație cu Faimosul chiar dacă, deja, tatăl său s-a întors în țară.

ADVERTISEMENT

De altfel, la întoarcerea în România a lui Cătălin Zmărăndescu, acesta a fost așteptat la aeroport doar de soția lui de acum și de cei doi copii pe care îi au împreună, Mihai evitând să dea ochii cu tatăl său.

Și, chiar dacă a ajuns în România, Zmărăndescu nu l-a contactat nici pe Mihai, fiul său din prima căsătorie, pentru a avea discuția pe care, cu ceva timp în urmă și-o mai dorea tânărul, motiv pentru care, acum, tânărul ne-a mărturisit că nu se mai poate pune problema unei discuții civilizate tată – fiu.

”Nu mai vreau să aud de el! Ce să ne spunem? Că în afară de a întoarce vorbele ca să îi fie lui bine nu aș auzi oricum. Ce să îmi explice? De ce nu a fost lângă mine atunci când aveam nevoie? Că a uitat că are și alți copii?”, n-a spus, vizibil revoltat, Mihai despre tatăl său, Cătălin Zmărăndescu.

Fiul Faimosului, dezamăgit de Cătălin Zmărăndescu

De-a lungul timpului, recunoaște Mihai Zmărăndescu, era dispus să se împace cu tatăl său. Apoi, zicea el, mai era dispus să îl ajute, dacă ar fi avut nevoie vreodată. Acum însă, toate aceste lucruri s-au schimbat. ”Spuneam, în urmă cu ceva vreme, că l-aș ajuta dacă ar fi avut nevoie. M-am răzgândit. Nu aș mai face nimic pentru el. Ce, el a făcut ceva pentru mine? (…)

Dacă ar veni la mine, la podcast, așa cum voiam înainte, îl și văd cum va încerca să răsucească totul în favoarea lui. Că se pricepe să facă asta…”, a mai spus, pentru FANATIK, Mihai Zmărăndescu despre tatăl său, Cătălin.

În altă ordine de idei, atât Mihai, cât și Cătălin Zmărăndescu au tatuaje cu figura celuilalt. Faimosul pe piept, cu Mihai, iar fiul său, pe mână, cu fostul concurent de la Survivor România 2022. ”Nu cred că mai contează pentru el că mă vede tatuat acolo când se uită în oglindă.

Probabil că a ajuns la vârsta la care nu își mai scoate tatuajele făcute. Sau, pur și simplu a ajuns ca mine, să ignore că există un asemenea tatuaj, să nu îl mai vadă deloc”, ne-a mai spus Mihai Zmărăndescu.

ADVERTISEMENT
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de...
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de sexy sunt colegele: „Dacă ele sunt «piese» acum, cum erau când plesneau de tinerețe?”
FOTO “E alt om” / “Nu poate fi adevărat”: mușchii din poza virală...
FOTO “E alt om” / “Nu poate fi adevărat”: mușchii din poza virală sunt istorie! Cum arată acum
Comuna de poveste din România, unde se trăiește ca în Germania. Cât a...
Comuna de poveste din România, unde se trăiește ca în Germania. Cât a ajuns să coste o casă veche, bătrânească
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără...
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără el”. A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente
Electrica Furnizare, anunț nou către clienți. Elemente noi la codul de client
Electrica Furnizare, anunț nou către clienți. Elemente noi la codul de client
S-a câştigat premiul LOTO 6/49 de peste 7 milioane de euro: numerele norocoase....
S-a câştigat premiul LOTO 6/49 de peste 7 milioane de euro: numerele norocoase. Rezultate LOTO duminică 25 februarie 2024
Cel mai cunoscut deținut din Marea Britanie spune ce va face când va...
Cel mai cunoscut deținut din Marea Britanie spune ce va face când va fi eliberat. Este în închisoare de 50 de ani VIDEO
Țara care pune capăt prelungirii vizelor de şedere pentru ucraineni. „Nu întâmpină nicio...
Țara care pune capăt prelungirii vizelor de şedere pentru ucraineni. „Nu întâmpină nicio dificultate să se întoarcă acasă”
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care...
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care Mioara a decedat: ”Numai așa vine binele și fuge răul”
Polița RCA. Documentele în baza cărora vor fi încasate daunele în anumite situații
Polița RCA. Documentele în baza cărora vor fi încasate daunele în anumite situații
Scene cutremurătoare la căpătâiul Mioarei Roman! Petre Roman, la priveghi. Cum au reacționat...
Scene cutremurătoare la căpătâiul Mioarei Roman! Petre Roman, la priveghi. Cum au reacționat Catinca și Oana Roman când l-au văzut
Verdict surpriză, revine pe teren. Suspendare de doar 15 luni după ce a...
Verdict surpriză, revine pe teren. Suspendare de doar 15 luni după ce a cooperat
„După prima lună, când am văzut câți bani mi-au intrat, nici n-am știut...
„După prima lună, când am văzut câți bani mi-au intrat, nici n-am știut ce să fac cu ei!” Cum a făcut mulți bani Olivia Addams, la 20 de ani
Unde se află localitatea din România care nu apare pe hartă. Lumea spune...
Unde se află localitatea din România care nu apare pe hartă. Lumea spune că aici se petrec minuni