ADVERTISEMENT
News

Ce crede Viorica Dăncilă despre eventuala eliberare din închisore a lui Liviu Dragnea. „Îi doresc să aibă puterea să meargă mai departe”

Autor: Claudiu Ilie | 25.04.2021 | 16:39
Ce crede Viorica Dăncilă despre eventuala eliberare din închisore a lui Liviu Dragnea. „Îi doresc să aibă puterea să meargă mai departe”
Viorica Dăncilă și Liviu Dragnea/ Foto: Inquam Photos - George Călin

Fostul premier Viorica Dăncilă a afirmat, la Antena 3, că va avea o discuție cu Liviu Dragnea, după eventuala sa ieșire din închisoare, dacă fostul președinte al Camerei Deputaților îi va cere acest lucru.

ADVERTISEMENT

Viorica Dăncilă a precizat că încă nu a avut o discuție cu fostul său șef de partid, în contextul în care acesta face demersurile juridice necesare eliberării sale condiționate din penitenciar.

Nu am vorbit cu domnul Dragnea, dar îi doresc să aibă puterea să meargă mai departe și multă multă sănătate”, a spus Viorica Dăncilă când a fost întrebată dacă a fost contactată recent de către Liviu Dragnea.

ADVERTISEMENT

Dacă domnul Dragnea mă va contacta, voi discuta cu dânsul, dar cred că prioritățile dânsului sunt, în primul rând, cele legate de familie” a mai spus fostul prim-ministru.

Liviu Dragnea așteaptă decizia instanței

Fostul președinte al PSD, Liviu Dragnea, ar putea fi eliberat din închisoare în următoarea lună, după ce a primit aviz pozitiv de la comisia din penitenciarul Rahova.

ADVERTISEMENT

Decizia finală va trebui însă luată de către instanță, termenul fixat pentru examinarea cererii lui Liviu Dragnea pentru eliberarea condiționată fiind 27 aprilie.

Chiar și în cazul unei decizii judecătorești favorabile, este posibil ca procedura să se prelungească și în luna mai, întrucât Parchetul are posibilitatea apelului.

ADVERTISEMENT

Informația privind avizul pozitiv al comisiei pentru eliberări condiționate de la penitenciarul Rahova a fost confirmată de către avocatul lui Dragnea, Flavia Teodosiu.

Mă bucur că i s-a acordat acest aviz favorabil ceea ce înseamnă că el îndeplineşte toate condiţiile legale pentru a fi propus spre liberare condiţionată. Am depus cerere la Judecătoria Sectorului 5 şi avem termen pe 27 aprilie. Sper din tot sufletul ca decizia să fie una pozitivă şi să rămână aşa şi pe mai departe”, a declarat Teodosiu pentru News.ro.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!