Life

Ce cristale îți aduc bani. Ce trebuie să faci înainte de a-ți alege norocul

Ce cristale ai nevoie în casă pentru a avea parte de protecție și abundență. Profa de Zen, Sylvia Sîrbu ne învață cum să alegem pietrele potrivite
22.07.2023 | 09:25
Ce cristale iti aduc bani Ce trebuie sa faci inainte de ati alege norocul
Cristale care aduc noroc și bani, explicate de Sylvia Sîrbu. Fotomontaj/Fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Cristalele vin în ajutorul nostru pentru a ne proteja și pentru a amplifica energiile pozitive din jurul nostru. Sylvia Sîrbu spune în exclusivitate pentru FANATIK care sunt pietrele norocoase pe care trebuie să le avem în casă. În funcție de nevoile sau dorințele fiecăruia, există un cristal benefic pentru fiecare. În plus, ne învață și cum să facem diferența dintre un cristal autentic și unul contrafăcut.

Care este cel mai bun cristal pentru purificare și abundență: “Cuarțul de stâncă este foarte puternic”

Vedeta ne-a dezvăluit care este unul dintre cele mai puternice și mai benefice cristale. În același timp, Sylvia Sîrbu a mai spus că în general este important să îți asculți intuiția. Doar așa vei putea alege cristalul de care ai nevoie în viața ta într-un anumit moment. Artista mai spune că relația care se formează între o anumită persoană și un cristal este una aparte, iar piatra respectivă aduce numai beneficii în viața purtătorului.

ADVERTISEMENT

“Unul dintre cele mai bune cristale pentru orice fel de scop este cristalul din cuarț de stâncă. Este un cristal destul de comun, îl găsim în cantități mari. Nu este un cristal foarte rar și nici foarte scump. Dar se spune că este unul dintre cele mai puternice și servește diferitelor scopuri.

Poți să îl ții în casă și pentru purificare și pentru sănătate sau abundență. Eu nu cred neapărat în aceste clasificări stricte ale cristalelor. Cred că conexiunea pe care o are cineva cu un cristal este unică. Trebuie să alegi piatra respectivă intuitiv. Se spune că alegând intuitiv, aceea este piatra de care ai nevoie în viața ta în acel moment”, a declarat Sylvia Sîrbu pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Lista cristalelor benefice pe care trebuie să le ai în casă: “Citrinul atrage banii”

Pe lângă cuarțul de stâncă, Profa de Zen ne-a mai mărturisit că există multe alte cristale care ne ajută. În funcție de ce dorim să obținem, este important să alegem piatra norocoasă cu grijă.

Dacă ne dorim iubire și armonie, cea mai bună alegere este cuarțul roz. Iar dacă vrem să atragem banii, citrinul este varianta câștigătoare. Oricare ar fi preferința noastră sau nevoile pe care le avem, cristalele trebuie alese cu ajutorul intuiției.

ADVERTISEMENT

“Se spune că obsidianul este foarte bun pentru protecție. Cuarțul fumuriu alungă energiile negative. Moldavitul este bun și pentru protecție, dar și pentru abundență. Citrinul este la fel, bun pentru abundență, atrage banii.

Cuarțul roz este benefic pentru tot ce înseamnă iubire. Selenitul are o energie celestă, angelică. Putem citi multe despre cristale. Cel mai bun sfat pe care îl pot da este să alegi intuitiv. Toate sunt bune și toate ne pot aduce beneficii”, a mai spus Profa de zen.

ADVERTISEMENT

Cum verificăm dacă un cristal este autentic

Atunci când achiziționăm un cristal, ne întrebăm dacă este unul autentic și nu un fals. Există multe metode de care auzim pe internet, prin care se pot verifica pietrele noastre favorite. Însă Sylvia Sîrbu susține că cea mai sigură metodă este să cumpărăm cristalul dintr-un magazin de specialitate. În plus, cu cât este mai neprelucrat, cu atât mai bine.

“De multe ori nu prea poți face diferența între un cristal fals și unul autentic. Falsurile în ziua de astăzi sunt atât de bine făcute, încât ne e foarte greu să facem diferența. Sfatul meu pentru oameni este să-și cumpere cristalul în formă cât mai brută, adică neprelucrat.

Este important să se intereseze și de sursa de la care cumpără acele cristale. Magazinul respectiv ar trebui să aibă cât de cât o reputație. Să vedem de unde le aduc. Suta la suta sigur nu prea putem ști, decât dacă le ducem la un laborator, să le verifice. Dar am înțeles că până și acolo este destul de dificil de identificat care este autentic și care nu.

Acum se fac inclusiv diamante sintetice. Eu cred că toate trucurile de identificare a unui cristal autentic sunt doar niște mituri. Cu cât piatra este mai neșlefuită, cu atât avem șansa să avem parte de un cristal real”, a adăugat Profa de Zen pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT