News

Ea este tânăra ucisă de șoferul drogat la Constanța. Roberta era bursieră la Facultatea de Geografie. “Era un copil cuminte, învăța bine”

Roberta, în vârstă de 20 de ani, este tânăra ucisă de șoferul drogat la Constanța. Ea era bursieră la Facultatea de Geografie.
20.08.2023 | 11:49
Ea este tanara ucisa de soferul drogat la Constanta Roberta era bursiera la Facultatea de Geografie Era un copil cuminte invata bine
Roberta este fata ucisă de șoferul drogat la Constanța. Era bursieră la Facultatea de Geografie. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Roberta, în vârstă de 20 de ani, este tânăra ucisă de șoferul drogat la Constanța, sâmbătă, 20 august. Aceasta era bursieră la Facultatea de Geografie, iar tatăl ei are numai cuvinte de laudă despre ea.

Roberta este tânăra ucisă de șoferul drogat la Constanța. Era bursieră la Facultatea de Geografie

Matei Vlad Pascu, tânărul de 19 ani care s-a urcat la volan sub influența substanțelor interzise, a distrus viața a două familii. El a ucis, în urmă cu 24 de ore, doi tineri nevinovați: un băiat de 21 de ani și o fată de 20 de ani.

ADVERTISEMENT

Tatăl tinerei ucise de tânărul drogat cere dreptate pentru fiica sa. Bărbatul a spus că dacă tânărul ar fi în fața sa nu i-ar face nimic, vrea doar ca acesta să facă pușcărie.

Roberta a fost o tânără foarte cuminte, care nu a creat niciodată probleme familiei. Din contră, tatăl ei spune că se mândrea cu ea. Era înscrisă la Facultatea de Geografie, unde era bursieră. ”Nu ne-a dezamăgit. A fost un copil cuminte”, a spus tatăl fetei, duminică dimineața.

ADVERTISEMENT

Roberta, surpriză plăcută pentru părinții ei

În această vară, Roberta le-a făcut o surpriză părinților săi. Fata a luat permisul de conducere. Tatăl urma să ajungă în țară din Germania pentru a merge împreună cu fiica sa să-i cumpere mașina dorită. Din păcate, acest lucru nu a mai fost posibil, tânăra a fost ucisă în accidentul de la 2 Mai.

Vineri au venit pe litoral, au petrecut seara. S-au întors la cazare și mergeau din nou la plajă. Pentru asta au venit. Mâine eu, soția și cealaltă fiică a noastră urmam să mergem la cazare și să ne luăm copilul

ADVERTISEMENT

Ultima oară am vorbit cu ea marți. Am întrebat-o cât este cursul valutar, că eu lucrez în Germania. Fata mi-a făcut o surpriză acum o lună și jumătate. A luat permisul. I-am spus felicitări, că vin eu acasă și vom căuta împreună o mașină. Și nu i-am luat mașină, i-am luat loc de veci”, spune părintele îndurerat.

Tatăl fetei mai este revoltat de faptul că, la mai bine de o zi de la producerea tragicului accident, nimeni din cadrul Poliției Constanța nu l-a contactat. A aflat teribila veste de la verișorul fetei.

ADVERTISEMENT

Nu m-a contactat nimeni de la Poliție. M-am apucat să caut eu informații. Am aflat că fata mea a murit de la verișorul ei”, spune Dragomir Cătălin Ștefan.

ADVERTISEMENT