Life

Ce decizie trebuie sa ia fiica Ronei Hartner la doar două luni de la moartea artistei. „E încă amarâtă”

Fiica Ronei Hartner trece prin momente grele la două luni de la moartea mamei sale. Ce decizie trebuie să ia acum Sumayla.
29.01.2024 | 20:51
Ce decizie trebuie sa ia fiica Ronei Hartner la doar doua luni de la moartea artistei E inca amarata
Ce se întâmplă acum cu fiica Ronei Hartner. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

La două luni de când Rona Hartner s-a stins din viață, fiica sa, Sumayla, trebuie să ia o decizie importantă. Fiica artistei suferă cumplit de când și-a pierdut „stâlpul în viață”.

Ce decizie trebuie să ia fiica Ronei Hartner

În urmă cu aproape două luni, vestea că Rona Hartner s-a stins din viață cădea ca un trăsnet pentru fani și apropiați. Artista a lăsat în urmă multă durere, dar, de departe, cel mai greu este pentru fiica sa.

ADVERTISEMENT

Sumalya este la vârsta adolescenței, la care ar fi avut cea mai mare nevoie de mama ei. Totuși, acum, la 16 ani abia împliniți, are de luat decizi dificile. Adolescenta are de ales dacă rămâne în Franța- alături de rudele mamei sale sau să meargă la tatăl său în Canada.

Cu toate că Sumalya înclină spre a rămâne în locul în care s-a născut și a crescut, părintele său încearcă să o convingă să locuiască alături de el. Cei doi au reluat legătura după moartea vedetei.

ADVERTISEMENT

Bărbatul își dorește să-i fie alături fetei sale și să o viziteze destul de des. Sumalya, însă, îl respinge pe tatăl său și deseori îi spune că nu își dorește să petreacă timpul cu el atât de mult pe cât și-ar dori el.

„El (n.r. Rocco Sedano) își dorește să fie aproape de Sumayla pentru că are autoritate parentală acum și la 16 ani, totuși ce zice ea, chiar dacă e minoră, statul ascultă ce spune ea.

ADVERTISEMENT

Mai vine din când în când să o vadă, dar câteodată fata îi spune să nu vină și atunci nu vine”, a declarat sora Ronei Hartner în cadrul unei emisiuni de televiziune, conform cancan.ro. 

„E amărâtă”

Iar când vine vorba despre Rona Hartner, Sumayla este încă foarte bulversată de pierderea suferită. Aceasta nu poate concepe faptul că lucrurile s-au schimbat atât de mult din senin.

ADVERTISEMENT

„Sumayla e Ok, e încă foarte amărâtă, e foarte supărată că și-a pierdut mama. Nu și-a serbat ziua de naștere pe 5 ianuarie dar este în Franța, în Toulon, cu fratele meu și cu mama. Fratele meu a rămas acolo, poate să lucreze de la distanță.

Ce își dorește Sumayla cel mai mult este să rămână în Franța, la Toulon. Fratele meu a aranjat cu familia lui ca el să rămână acolo atât timp cât este necesar pentru Sumayla și să o ajute pentru a se reîntoarce la școală, a-și face pasiunea pe care o vrea și să ajungă la maturitate când o să poată să decidă singură pentru ea”, a mai spus sora Ronei Hartner, pentru ciao.ro. 

ADVERTISEMENT
Tags: