Life

Ce diagnostic a primit Anca Țurcașiu din partea medicilor. Boala de care suferă vedeta: ”Am ignorat total”

Anca Țurcașiu a primit un diagnostic cumplit din partea medicilor. Deși l-a ignorat în primă fază, ulterior, vedeta s-a conformat.
11.06.2023 | 14:34
Ce diagnostic a primit Anca Turcasiu din partea medicilor Boala de care sufera vedeta Am ignorat total
ADVERTISEMENT

Anca Țurcașiu se numără printre cele mai apreciate artiste din România. Aceasta are un stil de viață care pentru mulți poate părea complicat, însă realitatea este că totul a început din perioada copilăriei.

Ce diagnostic a primit Anca Țurcașiu din partea medicilor

Anca Țurcașiu nu consumă carne de ani buni. Chiar ea vorbea la un moment dat despre meniul ei zilnic, dar și despre alimentele pe care se bazează. Se pare însă că acesta nu este un moft, după cum povestește vedeta.

ADVERTISEMENT

Spune că nu i-a plăcut carnea de mică, iar deși mama ei o forța în copilărie să mănânce, nu se simțea deloc bine. Astfel, de la 20 de ani, după ce a plecat de acasă, aceasta nu a mai consumat deloc carne.

Lucrurile aveau să se schimbe ani mai târziu. Anca Țurcașiu a observat o inflamație articulară, iar mai apoi a mers direct la medic. Acolo a primit diagnosticul. Medicii i-au spus atunci că este vorba despre o boală autoimună, tiroidită hashimoto.

ADVERTISEMENT

I-au spus că nu există remediu pentru ea, însă vedeta a continuat să caute un tratament. Unii specialiști i-au spus să renunțe la lactate, dar și la carne. Deși carnea nu era o problemă, renunțarea la lactate nu era deloc ușoară.

Vedeta nu mai consumă nici lactate și nici carne

În final însă, deși a ignorat total sfaturile specialiștilor, vedeta a decis să se conformeze. A eliminat lactatele din alimentație, iar de atunci nu a mai avut nicio problemă. Astfel, vedeta duce un stil de viață destul de strict când vine vorba de alimentație, fără carne, dar și fără lactate. 

ADVERTISEMENT

”Mi-a ieșit o analiză destul de proastă, vai acum boli autoimune, toată lumea sau cel puțin pe mine m-au trimis acasă, du-te și obișnuiește-te cu boala că nu există remediu, acum toți avem aceste boli autoimune. (…)

Am ignorat total și m-am dus la mai mulți medici, iar doi dintre cei cinci specialiști în reumatologie mi-au spus să renunț la carne și la lactate. (…) Mi-am dat seama că e adevărat.

ADVERTISEMENT

Să știi că am rezolvat această problemă eliminând lactatele din alimentație, chiar am rezolvat-o natural, nu m-a mai durut nimic. Și nu am mai mâncat de atunci până astăzi. Deci nu mănânc carne, nu mănânc lactate”, a spus Anca Țurcațiu în podcastul Sănătatea ta, prioritatea mea.

ADVERTISEMENT