Life

Ce diferență de vârstă este între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu. Vedeta e cu mult mai mare decât partenerul ei

Ce diferență de vârstă există între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu. Fosta prezentatoare este mai mare decât partenerul ei.
20.07.2023 | 16:23
Ce diferenta de varsta este intre Andreea Marin si Adrian Brancoveanu Vedeta e cu mult mai mare decat partenerul ei
Care e diferența de vârstă între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu formează un cuplu de mai bine de șase ani, dar ce diferență de vârstă este între cei doi? Vedeta de televiziune este mai mare decât actualul ei partener.

Ce diferență de vârstă este între Andreea Marin și iubitul ei, Adrian Brâncoveanu

“Zâna Surprizelor” nu a avut întotdeauna prea mult noroc în dragoste, fiind căsătorită de trei ori până acum. Se pare că vedeta și-a găsit sufletul pereche, cu care are o relație de mai bine de șase ani.

ADVERTISEMENT

Cei doi se înțeleg foarte bine, dar sunt discreți cu privire la povestea lor de dragoste. Cu toate acestea, Andreea Marin a mai vorbit despre relația sa cu Adrian Brâncoveanu și s-a afișat alături de el în public sau pe rețelele de socializare.

Andreea Marin este foarte fericită alături de partenerul ei, deși între ei este o diferență de vârstă de aproximativ 11 ani. Prezentatoarea TV este mai mare, fiind născută în decembrie 1974, în timp ce Adrian Brâncoveanu este născut în 1985.

ADVERTISEMENT

De altfel, partenerul fostei prezentatoare a împlinit 38 de ani în urmă cu trei săptămâni, iar aceasta i-a făcut o urare emoționantă în mediul online.

Acum ceva timp, Andreea Marin a vorbit despre diferența de vârstă dintre ea și partener, despre care spune că este insesizabilă, deoarece alte lucruri sunt importante în relația lor.

ADVERTISEMENT

În plus, nu este pentru prima dată când vedeta este mai în vârstă decât partenerul într-o relație. Cei doi se potrivesc din alte puncte de vedere, după cum a precizat fosta prezentatoare.

“Nu e o problemă pentru mine. Sunt aproape 11 ani între noi, dar bătrânica se ține bine. Este ultimul lucru la care mă gândesc – diferența de vârstă. Nu e prima relație în care eu sunt mai în vârstă.

ADVERTISEMENT

Dacă ne vezi unul lângă altul nici nu îți dai seama că există această diferență. Atâta vreme cât de potrivim minte, trup și suflet nu văd vreo problemă”, a explicat Andreea Marin, în  cadrul podcastului găzduit de Damian Drăghici.

Cine este Adrian Brâncoveanu

Născut în 1985 în Focșani, Adrian Brâncoveanu provine dintr-o familie înstărită și deține mai multe proprietăți în România. Bărbatul a fost referent principal în cadrul Ministerului Afacerilor Externe, dar și viceconsul la Damasc.

De asemenea, s-a implicat și în lumea afacerilor. Și-a lansat o firmă cu mulți ani în urmă, dar a închis-o în anul 2007. În prezent, acesta lucrează ca diplomat, unde câștigă un salariu bun.

Adrian Brâncoveanu ar avea în cont 40.000 de dolari, deține două apartamente în București și două mașini, notează bzi.ro. În trecut, a fost consul la Tripoli, în Libia, iar o perioadă a trăit în Tunisia.

Andreea Marin a avut o vreme o relație la distanță cu partenerul ei, iar între ei nu a fost dragoste la prima vedere. În schimb, au fost uniți de suferință, după cum a spus vedeta.

“Cred că, de fapt, pe noi ne-a unit suferința. Fiecare pierduse un om drag extrem de apropiat. Eu, pe tatăl meu. Și în felul ăsta ne-am apropiat, vorbind despre lucruri dureroase și grele pentru noi.

N-a fost dragoste la prima vedere. Lucrurile au venit în timp și, cred eu, într-un mod sănătos”, a povestit ea în cadrul podcastului menționat mai sus.

ADVERTISEMENT